MindenegybenBlog

Megmutatta a kislányát L.L. Junior (fotó) <3 küldjünk neki sok szívecskét <3

L.L. Junior kislánya már 10 napos, a zenész ezt a számot néhány gyönyörű képpel ünnepelte meg. Azt is elárulta, hogy Lili ma találkozott először a testvérével.

"Sziasztok ! 10 napos lettem. Sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam-e életem kis gyémantos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek! Az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával" - olvasható a fotók mellett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok ! 10 napos lettem ❤️ sokat gondolkodtam (3 percet) hogy megosszam e életem kis gyémantos büszkeségét vagy elfogadjam-e a 7 számjegyű ajánlatot a hetilapoktól, és arra jutottam, hogy antimateriális, önzetlen, pénzről lemondó, büszke, független apuka leszek és életem szerelmét nagy szeretettel és tisztelettel ingyen és boldogan megosztom veletek ❤️❤️❤️ az utolsó képen Lacika első találkozása látható húgával 😍íme 🙌 #lilivagyok #apaszerelmevagyok #megolomavilagoterte #nemeladoaszivem #vegtelenszerelem #apalanyaszerelem #lesilili #lili1.posztja #halasvagyok #boldogvagyok #szeretemistent #köszönöm #joazur #halasszivvelkoszonomuram

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés, Szept 27., 2020, időpont: 2:22 (PDT időzóna szerint)

2020-09-28 08:52:36 - Mindenegyben Blog