MindenegybenBlog

Megszakad a szív! Sarolta hercegnő ezt mondta ki Erzsébet királynő temetésén, majd ...

Az egész világon számtalan ember gyászolja a nemrégiben elhunyt II. Erzsébet királynőt, ám mindez természetesen a királyi család számára a legnehezebb.

Ebben a nehéz helyzetben is eleget kell tenniük protokolláris és más formális kötelezettségeiknek, de most vesztették el egy szeretett családtagjukat, és belülről nyilván szinte szétfeszíti őket a bánat.

2022. szeptember 19-én temették el az elhunyt uralkodót, amely szertartáson Katalin hercegné két idősebb gyermekével együtt jelent meg. György és Sarolta nagyon szerették a dédnagymamájukat, arcukon az őszinte fájdalom és szomorúság, a veszteség tükröződik:

Fotó: Youtube.com, Entertainment Tonight

A mindössze 7 esztendős hercegnő hosszú ideig tartotta magát, kedves és udvarias szavakat intézett a templomi személyzethez. Egy szakértő a felvételek segítségével leolvasta a kishercegnő szájáról, hogy mit mondott, amikor beléptek a westminsteri apátságba.

Örülök, hogy találkoztunk – mondta a lelkészeknek Sarolta.

Később a mélységes szomorúságba süppedt hercegnőbe az édesanyja, Katalin hercegné próbált lelket önteni. Később pedig Harry és Meghan is többször bátorítóan a kislányra mosolygott. A hercegnő azonban elpityeredett egy ponton – azonban így is nagyon sokáig türtőztette és tartotta magát, figyelembe véve fiatal életkorát.

Nagyon aranyos és mélyen érző gyermek! Neked mi a véleményed?

2022-09-21 13:38:53 - Mindenegyben Blog