MindenegybenBlog

Megszületett VV Gigi kislánya

Egészséges kislánynak adott életet VV Gigi.

Az exvillalakó, Szadai-Rácz Ildikó a múlt héten életet adott kislányának, Pankának, aki 3280 grammal és 51 centivel természetes úton jött világra.

Gigi napjainkban elismert jógaoktatóként dolgozik, amelyről terhessége alatt sem mondott le: terhessége alatt is – az utolsó egy hetet leszámítva – végig órákat tartott, de szigorúan odafigyelve a baba egészségére. A kismama boldogan nyilatkozott a Borsnak arról, hogyan érzi magát friss anyukaként:

El sem hisszük, hogy megtörtént velünk ez a csoda! Nagyon cuki baba, hosszú, fekete hajjal!

Gigi férje, Gyula a baba születése alatt végig a felesége mellett volt, majd a köldökzsinórt is ő vághatta el a szülőszobán.

,,Gyula végig mellettem volt, és amikor úgy éreztem, elfogyott az erőm, mindig új energiával töltött fel a jelenléte” – mesélte Gigi.

[LAPOZAS]

Panka születése után hármasban lehettek másfél órán keresztül egy alternatív szülőszobában, amely lehetővé tette ezt számukra. Mostanra a család hazatért, és kíváncsian várják, hogy telnek majd az első napok hármasban.

Ilyen gyönyörű kismama volt Gigi:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Most csütörtökön tartottam meg az utolsó jóga órámat! Hálásan köszönök mindent a jógásaimnak, akik hihetetlen erőt, nyugalmat és megértést adtak nap mint nap évről évre. Talán ők ezt nem is sejtik mennyit kaptam tőlük. Az utolsó hónapban csak a magándiákjaimat vállaltam, a mozgás már nem a régi 🙂 Voltak fájdalmas elengedések, mint pl a pesti csapat akikkel elkezdtem még 6 éve... és minden egyes embernél külön-külön.... DE így van rendjén, már régóta szeretnénk családod alapítani és végre itt a mi időnk. Tudom, hogy hamarosan újra tanítani fogok, mert ez nem “csak” a munkám hanem valahol az életem is.(most így látom de idővel minden változhat). Persze annyi órám egy darabig nem lesz mint korábban és a priorítás is változni fog, és lehet egy kislány is a hátamon lesz közben 🙂. Hamarosan megszületik az új álombeli stúdióm is ahol tágas helyek lesznek a jógázásnak, kb egy időben a kislányunk érkezésével 🙂 érdekes egybeesés 😇 Hálás vagyok mindenért, köszönOM! 🙏🏼☀️🕉😇

Racz Ildiko🕉 (@racz_ildiko) által megosztott bejegyzés, Máj 4., 2019, időpont: 5:42 (PDT időzóna szerint)

2019-05-14 11:13:18 - Mindenegyben Blog