MindenegybenBlog

Megtalálták a Kedden eltűnt Beát..Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Három egymástól független forrás állítja, Molnár Beáta holttestét találták meg (+VIDEÓ)
Kiss Olivér, kolozsvári újságíró blogján jelent meg az információ:

A Bihar megyei Nagybáród (Borod) községhez tartozó Báródsomos (Corniţel) falu belterületén található elhagyatott benzinkútnál fiatal nő holttestére bukkant a rendőrség – állítják források.

Az ügyészek, a törvényszéki orvos és a rendőrök a helyszínre siettek. Egyelőre nem tudni, ki az áldozat.

A hely egy órányira van Havasreketyétől az E60-as főúton, a Királyhágó után.

**** FRISSÍTÉS1 (május 25., 16 óra 25 perc): A rendőrség iménti sajtóközleménye szerint a fiatal nő holttestére Élesden (Aleşd) bukkantak rá.

**** FRISSÍTÉS2 (május 25., 16 óra 49 perc): Három, egyástól független forrás is azt állítja, hogy a Molnár Beáta holttestét találták meg a rendőrök.

Előzmény:

 

Múlt szombat este óta nem adott életjelet magáról a Kolozsváron élő, marosvásárhelyi származású magyar nő, M. Beáta - számolt be róla a Maszol a Ziar de Cluj cikke alapján. A hírportál szerint a 30 éves nő annak a Boné Ferencnek a párja, aki két évvel ezelőtt brutálisan megverte akkori partnerét. A férfit tavaly - miután volt élettársa és több más nő is arról vallott, hogy a férfi megverte őket - a kolozsvári bíróság 90 nap közmunkára ítélte. Továbbá kötelezték, hogy pszichológiai tanácsadáson vegyen részt.

A bántalmazást követően a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem menesztette tanári állásából Bonét, és óráinak egy részét M. Beáta vette át doktoranduszként.

Fotó: Facebook


 Fotó: Facebook

A páros múlt szombaton indult el kirándulni a Kolozs megyei rekiceli vízeséshez, azóta azonban nem találják őket, így a lakosság segítségét kéri a román rendőrség.

A Cluj24 szerint Beáta szombaton még készített egy képet Havasrekettyén, tehát megérkeztek a célállomásukra, de azóta semmit sem lehet tudni róluk.

2022-05-25 16:38:14 - Mindenegyben Blog