MindenegybenBlog

Megtalálták a pénteken eltűnt Évát...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Megtalálták a pénteken eltűnt Évát...Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Visnyei Józsefné október 22-én nem ment haza a munkából, férje vasárnap tett bejelentést a Dombóvári Rendőrkapitányságon. Nagyon aggódik párjáért, azóta valóságos mentőakció szerveződött a világhálón, a közösségi médiában. Ismerősök, közelben élők, vagy éppen az ország másik felében lévők osztják meg Szilágyi Éva fotóját.

Az elkeseredett férj pedig nem adja fel a keresést. – Egy ismerősünk mondta, hogy látták Kaposváron Évát – mondta a Sonline.hu-nak Visnyei József. – Idejárt iskolába, ezért ismerős neki a terep. De azóta már többen is jelezték, hogy felismerték a mogyorószín kabátját, a kockás táskáját és a szőke haját.

A világhálóra felkerült leírás szerint Szilágyi Éva „160 centiméter magas, 55 kilogramm súlyú, eltűnésekor vélhetően mogyoró színű kabátot viselt és egy kék fehér kockás hátizsákot benne az irataival.”

Azonban ma jött a szomorú hír.. Elhunyt, csak a holttestét találták meg.. Legyen könnyű Neked a föld! 

József minden nap átautózott Kaposvárra és gyalog járta az utcákat, abban a reményben megtalálja feleségét. Eddig eredménytelenül. Éva fiatal kora óta antidepresszánst szed, amit nem vitt magával, ezért feltételezi, hogy Éva zavart állapotban lehet. Ráadásul ruhát sem vitt magával, viszont a telefonját igen, azonban az vasárnap óta már ki sem cseng.

KEDVES ISMERŐSÖK ÉS BARÁTAIM MÉLY FÁJDALOMMAL TUDATOM VELETEK HOGY AZ ÉN DRÁGA KEDVES FELESÉGEM MEGHALT . Köszönöm hogy ilyen sokan kerestétek és aggódtatok érte..........biztos a mennyországba kerül.
Őszinte részvétünk!

2021-10-31 20:13:44 - Mindenegyben Blog