MindenegybenBlog

Megtalálták a szerdán eltűnt Tamást..Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász...

Ismeretlen holttestet talált a Budapesti Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Adonynál október végén, miközben a rendőrség nagy erőkkel kereste Szűcs Tamást, akinek szeptember 28-án veszet nyoma.

A 32 éves Szűcs Tamás, a Pátria Nyomda termelési igazgatója, aki egy koncertre indult barátaival a Budapest Parkba, ahonnan épségben távozott, azóta azonban senki nem látta. A rendőrség most megerősítette: a DNS-vizsgálat eredménye szerint Szűcs Tamás holtteste került elő a Dunából.

Megtalálták a főváros IX. kerületéből eltűnt 32 éves férfit.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 30-án délután Adony térségében, a Dunából egy férfi holttestét emelték ki.Az eset kapcsán a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon indított és jelenleg is folyamatban levő közigazgatási hatósági eljárás során beszerzett adatok, valamint az igazságügyi szakértői vizsgálat eredménye alapján a holttest azonos azzal a 32 éves férfival, aki 2022. szeptember 28-án tűnt el a főváros egyik IX. kerületi szórakozóhelyéről.

Bors

2022-11-04 15:38:19 - Mindenegyben Blog