MindenegybenBlog

MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől –

A migránsok egyre gyakrabban támadnak fegyverrel a határt védő rendőrökre és katonákra

Katonai és kommandós múltja van a magyar határt ostromló illegális migránsoknak!

Katonák és kommandósok voltak korábban, de kémek is vannak köztük – ezt az M1-nek vallotta be egy közel-keleti migráns Belgrádnak abban a parkjában, ahol a migránsok az embercsempészek utasításaira várnak. Ma már „afgán parknak” hívják ezt a helyet, amely nem hivatalosan a balkáni útvonal egyik elosztóközpontja. Innen szervezik meg az illegális bevándorlók szöktetését Magyarország felé. A kormány adatai szerint idén eddig már 230 ezer migránst akadályoztak meg a magyar hatóságok abban, hogy Magyarországra szökjön – számolt be az M1 Híradó.

Több százezer illegális migráns kelhet útra Magyarország és Európa irányába a következő hetekben és hónapokban.

Ennek előszelét már most érezzük: megnőtt az illegális határátlépők száma. Fellépésük egyre erőszakosabb, sőt brutálisabb, a szerb oldalon pedig már fegyveres összecsapások is voltak, amelyek halálos áldozatot követeltek.– jelentette ki Orbán, és hozzátette, hogy határvadász egységeket állítunk fel, amelyek a magyarok biztonságát őrzik majd, együttműködve a rendőrséggel.

Első lépésben 2.200 határvadászt képezünk ki, és állítunk szolgálatba. Számukat később 4.000-re növeljük majd. Az erről szóló rendeletet a mai napon aláírtam.

[LAPOZAS]

– írta bejegyzésében a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint.

“Honnan jöttetek és hova szeretnétek eljutni?” – kérdezem a melegítőben, papucsban Horgos főterén csattogó barnás bőrű fiatal férfit, aki három társa között a csoport hangadójának tűnik. A kommunikációs kísérlet angolul és németül is kudarcba fullad, majd a kezembe nyom egy fordító programot, illetve a több százezer forint értékű újabb típusú almás telefonkészülékén. “Marokkóból indultunk”– derül ki a fordítóba arabul pötyögött szöveg megfejtése. “Budapestre tartunk” – írja máris a következő mondatot, majd sebtében fel is kínál 2000 dollárt, ha a turistabuszunkkal átvisszük őket. Szemlátomást mehetne feljebb az ár, ha tárgyalnánk, de néhány perc után megérti, kár próbálkozni. Közben egyre nagyobb csoport vesz körül bennünket. A velünk lévő francia tolmáccsal egyszerűbbé válik a párbeszéd. Most már ők próbálnak pénzt kérni. Egyikük a csupasz talpát mutatja, sebekkel tele. Állítólag Belgrádtól gyalogolt egészen idáig. Olaszországba tartanak vagy Németországba és ott akarnak letelepedni, olasz vagy német feleséget találni. Horgoson, ebben a 4-5 ezer lelkes faluban éppen a minap tartottak lakossági fórumot, amit kvázi kiköveteltek a rettegésben élő helyiek. Hét éve élnek félelemben és a nyomás egyre fokozódik. Most olyan kétezer-ötszáz illegális migráns tanyázhat az üres épületekben és falu széli majorban, sátortáborokban.

2022-11-24 15:46:29 - Mindenegyben Blog