MindenegybenBlog

MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől –

MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől –

Ismét lövöldözés volt a szerb-magyar határnál. Több amatőr videón is jól látható, hogy automata fegyverekkel a kezükben sétáló migránsok tartják félelemben Horgost. A Vajdasági Magyar Szövetség parlamenti frakcióvezetője szerint utoljára a törökök és a tatárok idejében fordult elő ilyen - írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Háborús állapotok uralkodtak csütörtök este a szerb-magyar határ mentén fekvő Horgoson. A település egyébként is évek óta arról híres, hogy itt van a migránsok többsége, akik törvénytelenül szeretnének az Európai Unió területére jutni.  

Migránsok csoportját fogják el határőrök és rendőrök Ásotthalom külterületén, a makkhetesi erdő magyar oldalán, 2022. július 2-ánFOTÓ: SZABÓ GÁBOR - ORIGO

Amíg az elmúlt pár évben kisebb bűncselekményeket követtek el, addig az elmúlt hetekben-hónapokban már szinte napi szinten kerülnek elő a fegyverek. A pisztolyokkal és puskákkal felszerelt, migránsokból álló embercsempész bandák egyelőre egymás közti leszámolásokat hajtanak végre, de a helyi lakosság attól fél, hogy egy-egy golyó az ott lakó emberek életét is elveheti.

Csütörtökön, az esti órákban migránsok egy nagyobb csoportja vonult végig a falu központján, majd lövöldözni kezdtek.

EGY MÁSIK VIDEÓN AZ LÁTSZIK, HOGY AUTOMATA FEGYVERREL A KÉZBEN SÉTÁLNAK AZ ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK A HÁZAK KÖZÖTT.

A helyiek a történésekről a közösségi oldalakon figyelmeztették egymást. Több poszt is arról szólt, hogy épp a település mely részén lőnek, vagy épp melyik utcákat zárta le a később kiérkező rendőrség és csendőrség.

Szijjártó Péter: A déli határ gyakorlatilag ostrom alatt áll

A déli határ gyakorlatilag ostrom alatt áll, és ez nem egy politikai kommunikációs túlzás, hanem a valóság – fogalmazott Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalára feltöltött videójában.
[LAPOZAS]

Gyakorlatilag fel vannak fegyverezve a migránsok, és ilyen paramilitáris alakulatként érkeznek meg a határkerítéshez, dobják rá a létrát, veszik elő a fegyvereiket, az üveggolyókat, amiket csúzliból lőnek ki” – fogalmazott a külügyminiszter közösségi oldalára feltöltött videójában.

Majd hozzátette, hogy ezekkel súlyos sérüléseket tudnak okozni a migránsok, akik „megtámadják a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal dobálják őket”.

Tehát gyakorlatilag ostrom van a déli határon, és ez nyilvánvalóan még durvább lesz majd az elkövetkezendő időszakban

– hangsúlyozta Szijjártó Péter.

Ennek egy ellenszere van: határozottan és keményen kell védenünk a déli határt. Nem szabad beengedni egyetlen egy illegális migránst sem,

„és világossá kell tenni mindenki számára, hogy a magyar határ megsértése az egy bűncselekmény, a bűncselekményt pedig meg fogjuk büntetni”

– szögezte le Szijjártó Péter.

2023-01-25 18:48:27 - Mindenegyben Blog