MindenegybenBlog

MEGTÁMADTÁK MAGYARORSZÁGOT!– Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon - Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől –

Kővel dobálták meg migránsok a büntetés-végrehajtás munkatársait és a határkerítés megerősítésén dolgozó fogvatartottakat a határzár szerb oldaláról - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) kedden az MTI-vel.

Azt írták, hogy hétfő délután baltával, botokkal felfegyverkezve jelent meg egy 15-20 tagú csoport Ásotthalom térségében az ideiglenes biztonsági határzár szerb oldalán.

Az illegális bevándorlók kövekkel dobálták meg a kerítés megerősítésén dolgozó elítélteket és felügyelőiket - közölte a BVOP.

A felügyelők a fogvatartottakkal biztonságos távolságba vonultak, személyi sérülés nem történt. Az ideiglenes biztonsági határzár megerősítése - fokozott óvintézkedések mellett - folytatódik - áll a közleményben.

A büntetés-végrehajtás nemcsak a kerítéselemek gyártását és azok összeszerelését végzi fogvatartotti munkáltatással, de a biztonsági határzár karbantartásáért, a rongálások javításáért is ez a szervezet a felelős.

Dráma bejelentés jött Szijjártó Pétertől – Ostrom alá került Magyarország, megtámadtak minket a határon
Veszik elő a fegyvereiket, az üveggolyókat, amiket csúzliból lőnek ki. Megtámadják a rendőröket, kövekkel, betondarabokkal dobálják őket.

– mondta el a fegyveres támadásról Szijjártó, aki szerint ez az elkövetkező időszakban még durvább lesz.

ENNEK EGY ELLENSZERE VAN: HATÁROZOTTAN ÉS KEMÉNYEN KELL VÉDENÜNK A DÉLI HATÁRT, NEM SZABAD BEENGEDNI EGYETLENEGY ILLEGÁLIS MIGRÁNST SEM

A kormány retorikája újra elővette a migránsokat, hiszen hiába dúl háború Ukrajnában, nálunk is elő kellett venni a régi jól bevált háborús retorikát.Orbán Viktor 2022.július 8-án beszélt arról, hogy hosszú, több mint tíz órás kormányülést tartottak. Ennek az az oka, hogy az ukrajnai háború nemcsak a gazdaságunkat, hanem a biztonságunkat is fenyegeti.

Több százezer illegális migráns kelhet útra Magyarország és Európa irányába a következő hetekben és hónapokban.

Ennek előszelét már most érezzük: megnőtt az illegális határátlépők száma. Fellépésük egyre erőszakosabb, sőt brutálisabb, a szerb oldalon pedig már fegyveres összecsapások is voltak, amelyek halálos áldozatot követeltek.– jelentette ki Orbán, és hozzátette, hogy határvadász egységeket állítunk fel, amelyek a magyarok biztonságát őrzik majd, együttműködve a rendőrséggel.

Első lépésben 2.200 határvadászt képezünk ki, és állítunk szolgálatba. Számukat később 4.000-re növeljük majd. Az erről szóló rendeletet a mai napon aláírtam.

– írta bejegyzésében a Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint.

2022-08-30 15:55:34 - Mindenegyben Blog