x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Megtört a jég: szívszorító titkokat árult el a család Michael Schumacherről!Sosem látott videófelvételek és képsorok... ez most egészen más lesz:
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 13. (kedd), 22:25

Megtört a jég: szívszorító titkokat árult el a család Michael Schumacherről!Sosem látott videófelvételek és képsorok... ez most egészen más lesz:

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 13

Dokumentumfilm készül Michael Schumacher életéről.

Egy egészen különleges dokumentumfilm készül az idén januárban 50. életévét betöltő és éppen 25 évvel ezelőtt első Forma-1-es világbajnoki címét szerző Michael Schumacherről. A 2013 decemberében síelés közben súlyos síbalesetet szenvedett legendás pilóta életéről készülő film azért is lesz egyedi, ugyanis - bár korábban rengeteg alkotás készült már a német versenyzőről - ez lesz az első olyan, amelyet a családja és menedzsmentje is támogatott, tehát a filmben megszólal majd hozzátartozói is, többek között ritkán nyilatkozó felesége, Corinna Schumacher, valamint két gyermekük, Gina-Maria és a szintén Forma-1-es álmokat dédelgető Mick, sőt, még Michael édesapja, Rolf Schumacher is beszél majd a legendáról több régi riválisa, kollégája mellett.

Hirdetés
[ ]

A film egyébként a hírek szerint december 5-én kerül majd a mozikba Németországban és Svájcban, de ha minden igaz, 2020-ban már jóval több országban is levetítik majd a filmet, sőt, úgy néz ki, hogy a Netflixen és az Amazonon is megtekinthető lesz.

Hirdetés

„Michael kiemelkedő pályafutása megérdemli, hogy a hétből első világbajnoki sikerének huszonötödik évfordulóján megünnepeljék. Nagyon boldogok vagyunk, hogy ezt a filmet ennyire érzékeny és céltudatos emberek készítik” - mondta a menedzser, Sarbine Kehm, utalva a film rendezőire, akik korábban már több sztárról is készítettek dokumentumfilmet, többek között Boris Beckerről.

A hírek szerint a filmen keresztül magánemberként is jobban megismerhetik majd a rajongók Schumachert, ugyanis a családnak köszönthetően soha nem látott videófelvételek, családi archívumból származó képsorok is megjelennek majd. Ugyanakkor az is biztos, hogy a balesetéről és az expilóta állapotáról a család továbbra sem fog részleteket elárulni, ahogy eddig sem.

Az első előzetesét a filmnek már a jövő heti Cannes-i Filmfesztiválon is levetítik és a hírek szerint hamarosan mindenki számára elérhetővé válik a trailer.

(Híradó)

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (2)
Hirdetés
Hirdetés