MindenegybenBlog

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hajnalban elhunyt az 5 éves kis Zsaklin, akiért az egész ország összefogott

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy hajnalban elhunyt az 5 éves kis Zsaklin, akiért az egész ország összefogott

Szomorú kötelességünknek kell eleget tennünk. Mára virradóra elhunyt az az 5 éves kislány, aki már régóta súlyos betegséggel küzdött, és mi is rendszeresen beszámoltunk állapotáról.

 

Kedves barátaink! Sajnos minden erőfeszítés ellenére sem sikerült a csoda. Zsaklinra ma hajnaltól már az angyalok vigyáznak. 5 éves volt.  A szülőknek szeretnénk az alapítványunk összes tagja nevében részvétünket kifejezni.Természetesen mivel van ott egy 8 hónapos kicsi is, továbbra is számíthatnak ránk, ahogy eddig. Azoknak pedig köszönet, akik vért adtak vagy bármivel segítettek nekünk!

– közölte a lesújtó hírt a debreceni Tündérkör Alapítvány.

Őszinte részvétünk Zsaklin családjának.

Elképesztő összefogás indult a Lingurar Zsaklin megmentéséért. A kislánynál leukémiát diagnosztizáltak, majd vérátömlesztésre volt szüksége. Több százan jelezték, hogy elmennek vért adni a debreceni kislánynak. Ma reggel azonban szomorú hírt közölt a család: hiába minden, a kis Zsaklin megtért a teremtőjéhez.

Zsaklin és szülei kálváriája egy egyszerű lábfájással kezdődött. A kislány azonban egyre gyengébb lett, elment az étvágya is, csak inni tudott egész nap. A szülei ezért elvitték a háziorvoshoz, aki laborvizsgálatot kért, de annyira sűrű volt Zsaklin vére, hogy nem tudták levenni. Kiderült: nagy a baj, a kislány leukémiás.

Azonnal megkezdték a szükséges kezeléseket, az ötéves kislány öt kemoterápiát kapott. A szervezete nagyon legyengült, folyamatos kórházi ápolásra szorult, a szülei pedig a jelenlétükkel is támogatták. Mindez megviselte a családot, mivel Zsaklinnak van egy 8 hónapos húga, akiről szintén gondoskodni kell. A kamionsofőrként dolgozó édesapa feladta az állását, hogy a gyermekeivel lehessen.

2022-02-24 08:37:51 - Mindenegyben Blog