MindenegybenBlog

Mérleg - skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!

Holnapi horoszkóp - Október 10 

Holnapi horoszkóp - Mérleg

Óvja a természet értékeit, és vigyázzon rájuk. Ne feledje, hogy nem egyedül él a Földön, ne legyen önző, gondoljon a jövő generációira is. Például néhány plusz lépés ahhoz, hogy egy közeli szemetesbe dobja ki a hulladékot egyáltalán nem megerőltető dolog. Próbáljon erről másokat is meggyőzni a környezetében.

Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával.

Nagyon jól tudja, hogy mi a módja annak, hogy lenyűgözzön másokat. Használja ehhez a jól bevált módszereit.

Hozza felszínre az önben rejlő tehetséget. Próbáljon ki valami olyat, ami már régóta vonzotta, de eddig félt megtenni.

Holnapi horoszkóp - Skorpió

Még ha sokan azon a véleményen is vannak, hogy nem olyan fontos az első benyomás, ez egyáltalán nem igaz, főként olyankor, ha valakinek a figyelmét szeretné magára vonni az ember. Szánjon kellő időt a felkészülésére, ha egy fontos találkozó vár önre, válassza ki a legmegfelelőbb öltözéket és ha szükséges csináltasson egy új frizurát is magának.

Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?

Ne legyen szomorú, vagy ideges csak azért mert nem sikerül egy feladatot teljesítenie, hiszen ez bárkivel előfordulhat.

Ez egy remek időszak a döntések meghozatalára. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

Holnapi horoszkóp - Nyilas

Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen az élete pozitív dolgaira , a céljaira fókuszálni. Biztos, hogy van olyan közöttük, amit már nagy vár és gondoljon arra, hogy az élete telis-tele van érdekes, izgalmas dolgokkal, amelyek révén új tapasztalatokkal gazdagodhat. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ragadja meg a szerencséjét!

Tudja jól, hogy ön sem tökéletes, ezért ne támasszon túl magas igényeket a partnerével szemben. Szálljon kicsit magába, és rá fog jönni, hogy teljesen felesleges kicsinyes dolgok miatt veszekedniük.

[LAPOZAS]

Ön egy intelligens és tehetséges ember, ne féljen ezt megmutatni a többieknek. Biztos, lehet benne, hogy a főnökei is értékelni fogják a teljesítményét, és így nem kell annyit foglalkoznia az önre irigykedő munkatársaival sem.

A tartós rossz hangulat utalhat arra is, hogy ön teljesen kimerült. Pihenjen többet.

Holnapi horoszkóp - Bak

Legyen bátor, mert a csillagok állása rendkívül kedvező önnek. Ennek ellenére ne feledkezzen meg a kellő óvatosságról sem, és ne hozzon olyan elhamarkodott döntéseket, amiket később még megbánhat.

Kapcsolja ki a mobilját és élvezze a zavartalan intimitás pillanatait a párjával. Higgye el most pont erre van szüksége!

Ne pazarolja olyan dolgokra az energiáját, amiknek semmi értelmük. Ezzel csak a saját idejét rabolja.

Ne féljen az ismeretlentől. Rá fog jönni, hogy a kalandos tevékenységek a legizgalmasabbak.

Holnapi horoszkóp - Vízöntő

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja.

Lehet, hogy a partnere nem olyan álmodozó típus, mint ön, viszont ez nem lehet probléma, ha mindketten hajlandók a kompromisszumokra.

Ha már régóta szeretne egy jobb pozíciót megszerezni magának a munkahelyén, akkor ez lehet a megfelelő pillanat, de ne feledje, hogy minden erejét be kell vetnie a cél elérése érdekében.

Idősebb korára a bőre meghálálja, amiért elég figyelmet fordított rá ebben az időszakban.

Holnapi horoszkóp - Halak

Ne tegye tönkre a személyes kapcsolatait a túlérzékenységével ezekben a napokban. Másnap már mindent egy teljesen új megvilágításban fog látni. Ne tegyen olyat, amit később majd biztosan meg fog bánni. Ezúttal inkább tartsa meg magának a véleményét, maradjon csendben, mivel a helyzet így is rendeződni fog.

Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége.

Ne essen pánikba, ha túl sok munkát kap egyszerre, minden szépen nyugodtan meg tud majd oldani.

Váltson diétát. Egyen több zöldséget és használjon kevesebb sót. Garantáltan jobban fogja magát érezni.

2019-10-09 19:27:28 - Mindenegyben Blog