MindenegybenBlog

Mészáros Lőrincék még egy luxusházat vettek ugyanabban a méregdrága villanegyedben - fotó

Mészáros Lőrincék még egy luxusházat vettek ugyanabban a méregdrága villanegyedben - fotó

3 milliárdos álomotthonba költözik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc vagy néhány utcával arrébb  lévő 2 milliárdosba? Mind a kettő jelenleg felújítás alatt áll.

Máris turistalátványossággá vált Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc leendő, a szakértő szerint 3 milliárd forintot érő szerelmi fészke. 

 A 12. kerületi Széchenyi-hegyen álló hatalmas ingatlant, amelyet a Telex talált meg, több biztonsági cég is védi, a környéken volt is nagy nyüzsgés. Ottjártunkkor több csoport és család is kíváncsian nézelődött, tudni akarták, hogyan is képzeljék el azt az otthont, amelybe a volt híradós Várkonyi Andrea az ország leggazdagabb emberével és a kislányával költözik.

– Azért jöttünk, hogy megnézzük a szerelmi fészket, amelyet az adófizetők pénzéből építettek – mondta az első nézelődő csoport egyik tagja, aki társaival együtt fotókat is készített a luxusingatlanról. Ezt persze a biztonsági őrök nem nézték jó szemmel, szóvá is tették a fényképezést, de a társaság egy másik tagja azonnal visszaszólt.

– Itt jogvégzett emberek vannak, azt nem tilthatja meg, hogy fényképezzünk – mondta a férfi, akit ezek után a biztonsági őr arra kért, hogy akkor legalább őket ne fotózzák.

– Higgye el, nem önök miatt jöttünk – replikázott a férfi, aki szerint ránézésre is több milliárdot ér az átalakítás alatt álló hatalmas épület, amely eredetileg egy négylakásos társasház volt, de egybenyitottak.

[LAPOZAS]

A Telex most kiderítette, van még egy luxusvilla a környéken, ami Mészáros érdekeltségébe tartozó cég tulajdonába került. Néhány utcával van csak arrébb, Farkasvölgyben ugyanaz a Mészáros-cég ugyanakkor vásárolta meg ezt az ingatlant is, ami hivatalosan szintén lakóház. Autóval öt perc a távolság a két ház között.

A panoráma hasonlóan meseszép, mint a már bemutatott villa esetében, de azért mégsem annyira. Mint írják, eggyel kevésbé exkluzív, mert nagyobb részt foglal el a látképből a gazdagréti lakótelep, mint a Duna és a pesti belváros. A lényeg, hogy a XII. kerület magasan fekvő villanegyedében gyakorlatilag luxusházak érik egymást az erdő közelében.

címlapfotó:illusztráció 

2021-05-04 14:35:20 - Mindenegyben Blog