Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Mi történik az időjárással? Elképesztő front tart felénk! Olyan megdöbbentő idő JÖN A HÉTEN, hogy nem találunk rá szavakat….a meteorológusok is széttárták a karjukat…
Mindenegyben Blog - 2020. június 30. (kedd), 11:44

Mi történik az időjárással? Elképesztő front tart felénk! Olyan megdöbbentő idő JÖN A HÉTEN, hogy nem találunk rá szavakat….a meteorológusok is széttárták a karjukat… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 jún 30

Kedden 35 fok !

NAPOS KEDD
Kedden már sok napsütésre számíthatunk, csupán helyenként növekedhet meg átmenetileg a felhőzet, de számottevő csapadék sehol sem várható.

 

Hirdetés
[ ]
Északon a nyugatias, nyugaton a délies szél lehet élénk. Délután 25 és 31 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben sokfelé extrém erős lehet az UV-sugárzás.
Nem lesz front térségünkben.

Az Alpokalján már alaposan lehűlt a levegő, több helyen 16-17 fokos a levegő, sőt a Kendig-csúcson mindössze 12 fokot mértek. Az Alföldön ezzel szemben 33-35 fokot mutatnak a hőmérők – írja az Időkép.

Az nem állítható, hogy mindez váratlan lenne, korábban az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú figyelmeztetést adott ki a hevesebb zivatarok kialakulásának kockázata miatt, majd később elsőfokú riasztást is kiadtak az ország jelentős területére, és mi is jeleztük, hogy hatalmas vihar gázol át az országon.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés