x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Minden eddiginél több pluszpénz érkezik a nyugdíjasokhoz
Mindenegyben Blog - 2019. október 09. (szerda), 20:16

Minden eddiginél több pluszpénz érkezik a nyugdíjasokhoz (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 09

A magyar gazdaság növekedésének köszönhetően már harmadik éve részesülhetnek nyugdíjprémiumban az idősek, s a juttatás idén minden eddiginél magasabb összegű lesz – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán Szegeden.

Novák Katalin sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, a kormány azt szeretné, hogy a magyar nyugdíjasok is érezzék, az ő teljesítményük is benne van a gazdasági növekedésében, amelynek köszönhetően az emberek évről-évre jobban élhetnek.

Hirdetés
[ ]

A nyugdíjprémium maximális összege 22 ezer forint, átlagos összege pedig 20 ezer forint lesz, amelyet azok a nyugdíjban és nyugdíjszerű ellátásban részesülők kapnak, akik a jogszabályi előírásoknak megfelelnek – mondta az államtitkár.

Az állam akkor tud nyugdíjprémiumot fizetni, ha a gazdasági növekedés meghaladja 3,5 százalékot, s ez idén várhatóan 4,6 százalék lesz – tudatta a politikus.

A nyugdíjprémiummal párhuzamosan – mivel az infláció mértéke meghaladja a korábban tervezettet – egy egyszeri, átlagosan 10 ezer forintos nyugdíj-kiegészítést is kapnak novemberben az arra jogosultak – közölte.

A nyugdíjprémiumot és a nyugdíj-kiegészítést is a novemberi nyugdíjjal párhuzamosan kapják meg az érintettek postán vagy átutalással – mondta Novák Katalin.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (4)
Hirdetés
Hirdetés