MindenegybenBlog

Most alig van 15 fok, de SÚLYOS KÁROKAT OKOZÓ HŐHULLÁM HALAD FELÉNK! EXTRÉM HŐSÉG TAROLJA LE EGÉSZ EURÓPÁT, ELKÉPESZTŐEN MAGAS HŐMÉRSÉKLET JÖN!! A METEOROLÓGUSOK KÉRIK A MEGOSZTÁSÁT, HOGY MINDENKI FELKÉSZÜLJÖN! Harmadfokú hőségriadóra kell készülni!!!

SÚLYOS KÁROKAT OKOZÓ HŐHULLÁM HALAD FELÉNK! EXTRÉM HŐSÉG TAROLJA LE EGÉSZ EURÓPÁT, ELKÉPESZTŐEN MAGAS HŐMÉRSÉKLET JÖN!! A METEOROLÓGUSOK KÉRIK A MEGOSZTÁSÁT, HOGY MINDENKI FELKÉSZÜLJÖN! Harmadfokú hőségriadóra kell készülni!!!

 

 

Olyan hőség lesz, amiben már dolgozni sem lehet – óriási károkat okoz majd! Köztudott, hogy extrém hőségben lehetetlen ugyanannyit dolgozni, min más normális környezeti viszonyok között, ezért nagy a veszélye annak, hogy a globális felmelegedésnek köszönhetően nagyon komolyan visszaeshet a termelékenység. Természetesen könnyebben alkalmazkodhatnak a változásokhoz a gazdagabb országok, pedig javarészt épp ők a felelősök a globális felmelegedésért, de a szegényebb országok igencsak nagyot bukhatnak.

2030-ig 2 billió dolláros kárt okoz majd, egy ENSZ-kutatás szerint a világ gazdaságainak a globális felmelegedés. Szinte emberi ésszel felfoghatatlan az összeg, az sem segít, ha átváltjuk forintra: 569 ezer milliárd forintot tesz ki 14 év alatt az üvegház hatás. Ez nagyjából annyi, amennyi GDP-t ebben az időszakban mindenestől megtermel majd Magyarország.Beszélni kell az öko-menekültekből álló hullámról is, amely Európát fenyegeti. A Közel-Kelet és Észak-Afrika lakói egy új tanulmány szerint hamarosan tömegesen kényszerülnek elhagyni szülőföldjüket az elviselhetetlenné váló hőség és kiszáradás miatt.OSSZUK MEG, HOGY MINÉL TÖBBEN FELKÉSZÜLJENEK A HŐSÉGRE!

2019-05-31 15:04:28 - Mindenegyben Blog