MindenegybenBlog

Most érkezett a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is mutatták

Itt a várva várt bejelentés: Krausz Gábor és Mikes Anna egyszerre jelentette be a csodás hírt, és meg is mutatták 

Krausz Gábor és Mikes Anna az "Ázsia Expressz" műsorában tesztelik majd a kapcsolatukat. Barátaik óva intették őket a részvételtől, mégis úgy döntöttek, beleugranak ebbe az adventure-be. Ez az aggodalom nem alaptalan, hiszen vannak precedensek: néhány pár a reality forgatása után útjaikat választotta. Krausz Gábor és Mikes Anna komoly kihívás elé néznek, hiszen a "Blikk" információi szerint vállalták a részvételt az "Ázsia Expressz" következő szezonjában. Az előző évadok azt mutatják, hogy ez a verseny még a legstabilabb kapcsolatokat is próbára teszi.

Sokan próbálták lebeszélni őket a döntésükről. „A kapcsolatuk eleve egy különleges helyzetben kezdődött, hiszen Gábor még gyászolta a házasságát, Anna is viszonylag frissen volt túl egy szakításon. Ráadásul a műsorra, az újabb és újabb élő adásra való készülődés, a fizikai megterhelés és a kiemelt érdeklődés irántuk sem mindennapi dolog volt” - mondta a "Blikknek" a pár egy közeli ismerőse.

Szerinte a sztárséf és a táncos csak december óta élnek „normális” kapcsolatban, már ha a karácsonyi időszakot, és az őket övező különleges érdeklődést annak lehet nevezni. „Nagyon az elején vannak még ahhoz, hogy Ázsiával kockáztassák a kapcsolatukat” - tette hozzá az ismerős.

Januárban Anna a "Palikék világa" című podcastben így fogalmazott: „Boldogok vagyunk és szeretjük egymást. Álomszerű az egész, ami velünk történik. Mese habbal!” De vajon ez a szerelem bírja-e a próbát Ázsiában is, ahol a show során számos kihívással és nehézséggel kell szembenézniük?

Nem ők lennének az elsők, akik a műsor hatására szakítanak. Például Kulcsár Edina az "Ázsia Expressz" után bontotta meg a kapcsolatát Csutival, Janicsák Veca és exférje, Ábel szintén heves vitákba keveredtek a műsor alatt.

Mikes Anna egy fontos bejelentéssel állt elő, amit csak úgy, mintegy mellékes megjegyzésként tett. Amikor a "Palikék Világa by Manna Három igazság" című adásban szerepelt vendégként, kibökte, hogy kapcsolatuk új szintre lépett Krausz Gáborral: együtt kezdtek el élni. Azok számára, akik figyelemmel kísérték a sztárséf és a táncosnő románcát, ez aligha jöhetett váratlanul: Krausz láthatóan megváltozott Anna társaságában, sokkal többet mosolyog, nyilvánvalóan boldog, és Anna is kiegyensúlyozottnak tűnik. Így természetes lépés volt számukra az összeköltözés.

e

Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk 

– magyarázta a műsorban Anna, aki arra is kitért: noha most együtt élnek, korábban, a Dancing with the Stars alatt szinte a nap 24 óráját együtt töltötték, így "meg kellett szokni", hogy azt követően nem voltak annyit egymás mellett.

Krausz Gábor Újranősül, már azt is tudni, ki lesz a felesége ! 

Krausz Gábor újra megtalálja a szerelmet, már azt is tudjuk, ki lesz a párja.

Nem kérdés, hogy Krausz Gábor 2023-as éve nagyon mozgalmasra sikerült. Megélt csalódást a házasságával kapcsolatban, de szerencsére átélte a teljes boldogságot is a Dancing with the Stars műsorban. A sztárséf ugyanis megmutatta, hogy a táncparketten is helyt tud állni. A rajongók odavannak Mikes Annával alkotott duójukért, és bizony sokan bíznak abban, hogy nem csak a kamerák előtt lüktet közöttük a szív…

Lénárt Évi jósnő is elmondta, hogy erre milyen a valószínűség:

- Anna nagyon jó hatással van Gáborra, megszerettette vele a táncot. A tánc nemcsak a verseny miatt fontos Gábornak, hanem egy lelki megnyugvás is a számára a magánéleti drámák után – kezdte a Borsnak a sztárjósnő, aki bár azt látja, hogy a séf egy komoly kapcsolatra jelenleg nem áll készen, a jövőben viszont már annál inkább. És, hogy a rajongókat is megnyugtassuk: Anna is ennek a jövőnek lehet a része.

– Azt látom, hogy egy komoly kapcsolatra még nem áll készen, kell neki még egy kis idő. Viszont tagadhatatlan, hogy Annával jól kijönnek, és nem tartom kizártnak, hogy a későbbiekben még közelebb kerülnek egymáshoz. Még a házasság is benne van a pakliban – tette hozzá a parapszichológus.

Az, hogy működik közöttük a kémia, szemmel látható, a szombati adásban pedig még egy csók is elcsattant kettejük között.

A nyolc hétig tartó verseny után eldőlt, hogy ki lett a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese. A döntőbe T. Danny és Lissák Laura, Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra kerültek be.

[LAPOZAS]

A versenyzők három-három táncot mutattak be, majd a produkciók után bejelentették: a harmadik helyezett T. Danny és Lissák Laura párosa lett. T. Danny – akinek Szente Vajk már korábban felajánlott egy munkát – sírva mondta el, hogy nagyon elkeseredett. A végső győzelmet így Krausz Gábor és Mikes Anna, illetve Marics Peti és Stana Alexandra vívták ki. A nézők szavazatai alapján

a Dancing with the Stars negyedik évadának győztese Krausz Gábor és Mikes Anna lett!

A kommentelők közül sokan úgy vélik, hogy tánctehetsége alapján nem Krausz Gábornak kellett volna nyernie. Igaz, a séf sem mondja, hogy megérdemelték a győzelmet, de azt érzi, Mikes Anna mellett felfedezte a benne lakozó erőt.

Érdekes, hogy a táncverseny magyar verziójában ez volt az első eset, hogy férfi sztár lett a győztes.

Nézzük a produkciót :

Krausz Gábor és Mikes Anna: American Smooth – 8. adás

Krausz Gábor és Mikes Anna: Tango – 8. adás

Krausz Gábor és Mikes Anna: Showtánc – 8. adás

Nézzük a többi produkciót:

Marics Peti és Stana Alexandra: Jive – 8. adás

T.Danny és Lissák Laura: Paso doble – 8. adás

Krausz Gábor és Mikes Anna: American Smooth – 8. adás

Marics Peti és Stana Alexandra: Kortárs – 8. adás

T.Danny és Lissák Laura: Bécsi keringő – 8. adás

Marics Peti és Stana Alexandra: Rumba – 8. adás

Címlapfotó:illusztráció!

2024-03-21 08:28:41 - Mindenegyben Blog