MindenegybenBlog

Most érkezett! Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Zalatnay Cini . Most állt először vele a nyilvánosság elé:

Most érkezett! Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Zalatnay Cini . Most állt először vele a nyilvánosság elé:

Az énekesnőt nagyon megviselte a pandémia és az, hogy nem állhatott színpadra jó ideje. Zalatnay Saroltánál emiatt újra jelentkeztek a pánikrohamok.Zalatnay Cini régóta nem állhat színpadra, és egyelőre még nem látja ennek a végét. Valószínűleg ez játszott közre abban, hogy az énekesnőnél újra jelentkeztek a pánikrohamok, amivel már korábban is küzdött.

„Próbálok még mindig kitartani, de megmondom őszintén, nagyon sokszor előjön bennem az a rossz érzés, amit valamikor régen, huszonéves koromban még nem ismertek el, csak azt mondták: 'Hisztizel fiam...'" – mondta Cini a közösségi-oldalán.Az énekesnő arról is beszélt az élő videóban, hogy rájött nála miért alakulhatott ki a pánikbetegség. Egy múltbéli rossz élményre vezethető vissza.

     Zalatnay Saroltánál újra jelentkeztek a pánikrohamok.FORRÁS: TV2„Éppen pár napja voltam egy beszélgetésen, ahol ez volt a téma és megtudtam, hogy ez a betegség visszavezethető a múltba. Én sosem felejtem el, hogy annak idején, amikor a mandulámat műtötték, majd volt mindkét oldalon a fülműtétem, még nem voltak olyan modern altatási lehetőségek, mint manapság. Vagyis éterrel altattak. Az én generációm az tudja, hogy amikor ránk rakták a maszkot, akkor zuhanást, fülzúgást éreztünk, és az ébredés is nagyon rossz volt. Lehetséges, hogy ezekből az élményekből maradt vissza a pánikbetegségem"

2021-07-21 09:53:46 - Mindenegyben Blog