x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Most érkezett!Kiderült, hol helyezhetik örök nyugalomra Berki Krisztiánt, megtörtént a boncolás
Mindenegyben Blog - 2022. május 14. (szombat), 19:02

Most érkezett!Kiderült, hol helyezhetik örök nyugalomra Berki Krisztiánt, megtörtént a boncolás

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 14

Berki Krisztián egy héttel ezelőtt hunyt el tragikus hirtelenséggel, majd nem sokkal később kiderült, hogy a rendőrség kábítószergyanús anyagokat talált a helyszínen. Tragédia a tragédiában, hogy Krisztián idősebbik lánya talált rá az édesapja holttestére, nem lehetett rajta segíteni.

Valószínűleg addigra már több órája halott lehetett, szívmegállás okozhatta a halálát, de a pontos körülmények nem ismertek. Miután korábban azt mondták, pénteken lesz a boncolás, valószínűleg már közel az eredmény, így rövidesen kiderülhet, pontosan mitől is állhatott meg a sztár szíve, mindössze 41 évesen, alig pár hónappal a 42. születésnapja előtt.

Hirdetés
[ ]

A Blikk is úgy tudja, hogy megtörtént a boncolás, de a toxikológiai vizsgálat eredményére még várni kell. Ugyanakkor már zajlanak az előkészületek a temetés körül, és a lap úgy értesült, hogy Mazsi Esztergomban tartana misét férje lelki üdvéért, de arról nem született döntés, hol lesz a temetés.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia azt szeretné, ha a fia teste Tatabányán lelne nyugalomra, ahol a gyerekkorát töltötte, ugyanakkor elfogadja, hogy a végső szót nem ő, hanem a felesége mondja ki, így akár még Budapest is a lehetséges helyszínek között szerepelhet.

Hirdetés

Az édesanyja elárulta, hol temetné el a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiát, aki egy héttel ezelőtt vesztette életét.

„Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat” – mondta a gyászoló édesanya a Blikk hasábjain.

A Blikk azt is megtudta, hogy Mazsi jelenleg nem tartózkodik Budapesten, Kecskemétre utazott a szüleihez. Egy neve elhallgatását kérő ismerős elárulta, hogy Mazsi a családján kívül gyakorlatilag senkivel nem száll szóba, nagyon megviselik az események.

Kapcsolódó cikkünk
FRISS!!! Most érkezett ! Berki Krisztiánt nem csak a szívleállás vitte el? Belegondolni is rossz abba, hogy még mibe halt bele!

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Berki Krisztián utolsó napjairól, és beigazolódni...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés