MindenegybenBlog

Most érkezett! SZANKCIONÁLJÁK AZ OLTATLANOKAT! Pár perce érkezett a RENDKÍVÜLI hír! MAGA a miniszter jelentette be a hírt! Ön mit szól hozzá?

A következő szezonban a profi amerikaifoci-bajnokságban (NFL) érvényes koronavírus-protokoll minden egyes megszegéséért 14 650 dollárt kell fizetniük a vétkes játékosoknak.

A közel 4,5 félmillió forintnak megfelelő büntetési tétel azt követően vált közismertté, hogy az NFL bajnoki címvédője, a Tampa Bay Buccaneers edzője, Bruce Arians 14 ezer dollárra büntette egyik játékosát. A pénzbüntetéshez elég nem viselni a maszkot, ott, ahol elő van írva, vagy a szigorú szabályok bármilyen kisebb megszegése,írja az origo.hu

A liga az ESPN megkeresésére megerősítette, hogy Arians helyesen és a szabályoknak megfelelően járt el. Az NFL szabályai egyébiránt korlátozzák a játékosok által látogatható helyeket, és azt is, hogy mekkora társaságban tölthetik az idejüket. Ugyanakkor a megfelelően védekezők még jutalmat is kaphatnak.

Az ESPN cikke szerint a Buccaneers kerete amúgy jól áll az oltással, hiszen a játékosok 85%-a már mindkét vakcinát felvette, ugyanakkor vannak hangadók (pl. a kiváló running back, Leonard Fournette), akik nem hajlandók oltakozni. A csapat edzője azonban nem kényszerít - és nem is kényszeríthet - senkit a vakcinák felvételére, csak arra, hogy betartsa a járvány elleni védekezés szabályait.

2021-07-26 15:26:13 - Mindenegyben Blog