MindenegybenBlog

Most jött a drámai súlyos hír:nincs tovább meg kell műteni a magyar énekesnőt!

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Bangó Margit, de még nincs vége, hiszen holnapután újra operálják a Kossuth-díjas művésznőt. Sokan nem hitték volna tavaly, hogy újra színpadra áll, azonban a legutóbbi műtétje előtt pár nappal is még koncertet adott és azt tervezi, hogy néhány nappal a beavatkozás után is színpadra áll. A Kiskegyednek mesélt erről.

Június 23-án újabb műtéten esek át 

- mesélte a Kiskegyednek műtétje előtt két nappal az énekesnő.

- Ez már a tavalyi nagyobb operációk után egynapos befekvést igénylő, tisztító beavatkozás. Azért van rá szükség, hogy a szervezetemben minden ugyanúgy tudjon működni tovább, mint a tavaly kiújult betegség előtt. Szerencsére most már a terápia után a gyógyszereket is elhagyhattam és Isten kegyelméből ugyanúgy érzem magam, mint bármikor - fogalmazott Bangó Margit.

- Agyban dől el sok minden, hogy meg akarsz-e gyógyulni vagy sem és mi az életcélod, miért érdemes küzdeni. Én már nagyon sokszor keresztülmentem borzalmas időszakokon. Olykor persze itt fáj, ott fáj, de amikor kimegyek a színpadra és meglátom a közönséget, azt a szeretet, amit én adok, azt kapom vissza tőlük és minden fizikai fájdalmam elmúlik. Csak előre nézek, a betegségemet szeretném elfelejteni, de persze rendszeresen járok kontrollra - mondta a művésznő.

[LAPOZAS]

- 50 éves jubileumi nagykoncertjére, 6 évvel ezelőtt több mint 20 kilót fogyott. Azóta tartja a súlyát?

- Tudja, a nyavalya, hogy azóta mennyi jött vissza, de egyáltalán nem foglalkozom mostanában azzal, hogy diétásat egyek! Múlt hétvégén is főztem egy nagy fazék tyúkhúslevest, töltött káposztát, barackleváros és csokoládés fánkokat. Egy ideje megálltam a hízásban, de most nem is lenne jó, ha fogynék a műtétek után, hiszen kell ez erő.

Az énekesnőnél 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak. Borzalmas, amin keresztül ment, kemoterápiára járt, 6 hónapos kórházi kezelésen vett részt. Sokat imádkozott, hogy megint ugyanez drasztikus formában ne jöjjön vissza. Tavaly februárban sajnos kiújult a betegsége. Novemberben és decemberben újra műtötték, de szerencsére talán túl van a nehezén. Elárulta, hogy élete során 14 műtéten esett át.

2022-06-21 19:36:17 - Mindenegyben Blog