MindenegybenBlog

Most jött a rossz hír Bodrogi Gyuláról

Most jött a rossz hír Bodrogi Gyuláról

Bodrogi Gyula balesetet szenvedett! A 89 éves, Kossuth-díjas művészt egy szerencsétlen esés érte a Nemzeti Színházban, melynek következtében a bal karja egyik csontja megrepedt. Jelenleg is bekötött kézzel látható, de ez sem gátolja munkavégzésében, továbbra is aktívan részt vesz a színházi előadásokban.

Habár a Nemzet Színésze hivatalosan csak április 15-én ünnepli kilencvenedik születésnapját, a Színházak Éjszakáján már előzetesen felköszöntötték szombaton. Az ünneplésre a Karinthy Színházban került sor, ahol egy váratlan ünnepséggel tisztelegtek Bodrogi előtt. Az eseményen jelen voltak hozzátartozói, köztük unokája és korábbi felesége, Voith Ági, valamint számos kollégája, mint Koltai Róbert, Szilágyi Tibor, Straub Dezső és Balázs Andrea, akik személyesen is felköszöntötték, és az ünnepelt rendkívül meghatott volt.

Az eseményen Bodrogi Gyula a baleset következtében bekötött karjával jelent meg, ami arról tanúskodik, hogy nemrég súlyos baleset érte a Nemzeti Színházban.

Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt – fogalmazott a Blikknek Bodrogi Gyula, akit az esést követően azonnal orvoshoz vittek. – Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök.

2024-03-26 07:55:14 - Mindenegyben Blog