MindenegybenBlog

Most jött a rossz hír: nagyon beteg Gáspár Bea, borzalmas állapotban van

"Rossz hírt kell közölnöm."

Gáspár Bea csúnyán lebetegedett. Így jelentkezett be videón az ágyból, hogy közölje követőivel: a tervezett élőzős főzés is elmarad.

Ránézésre is látszik, hogy rendesen maga alá gyűrte a megfázás, ugyanis azt leszögezte, hogy nem a koronavírust kapta el.

Még egy hír Gáspárcsaládról:

Hatalmas a boldogság! Jön a harmadik!Nem bírta magában tartani Gáspár Bea !Így tudatta a nagy hírt! 

Hatalmas a boldogság! Jön a harmadik!Nem bírta magában tartani Gáspár Bea !Így tudatta a nagy hírt!Gáspár Bea már jó ideje főzésbe és receptek írásába fogott, ami nagy siker lett. Nem meglepő, hogy két szakácskönyv után, most megérkezett a harmadik is!

"A 3. is meglett!

Gáspár Bea újabb receptválogatásából egy nagycsalád mindennapjai sejlenek fel: van benne ételleírás és sztori dőzsöléshez, vendéglátasra és hétköznapokra, múltidéző és frissen tanult fogások, persze mindez a konyhából szemlélve, megélve és leírva.

Köszönjük ! " - olvashatjuk Gáspár Győző oldalán.

 

Gáspár Bea július elején árulta el, hogy gyomorszűkítő műtéten esett át, mert 30 kilós hízása már komolyan veszélyeztette az egészségét. 2017-ben az orvosok pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, ami miatt cukorbeteg is lett. Alig három év alatt 91 kiló lett, hiába próbálkozott diétákkal és sportolással is. 

[LAPOZAS]

Azért vetette alá magát az operációnak, mert az orvosa szerint, ha évente tíz kilót felszed, szív- és érrendszeri betegségek, vérnyomásproblémák is kialakulhatnak a meglévő betegségei mellé. 

Gáspár Bea 13 kilót fogyottA műtét óta rohamosan fogy, de a  elárulta, arra figyelnie kell, hogy kis adagokat egyen és igyon, mert a gyomra befogadóképessége két deciliter lett. Ha ennél többet fogyaszt, nagy fájdalmai lesznek. Emellett az is fontos, hogy lassan táplálkozzon, mert csak percekkel evés és ivás után érzi, hogy megtelt a gyomra. 

  Bea fogyása:Jelenleg ugyan lelassult a fogyás, de mindent megtesz azért, hogy még több súlyfeleslegtől szabaduljon meg. Két hónap alatt már 13 kiló ment le róla, jelenleg 78 kilót mutat alatta a mérleg. Férje, Gáspár Győző is dicséri az alakját, sokat bókol neki. 

 Gáspár Bea július végén a szülinapja ünneplésekor és augusztus végén: sokkal dögösebb ruhába bújt.Fotó: Instagram/Gáspár Győző, Instagram/Gáspár Evelin- Nőcisebben tudok öltözködni, magas sarkú cipőket is fel tudok venni ismét, nem panaszkodom annyit arra, hogy fájnak a lábaim és az ízületeim, nem fújtatok, ha lépcsőzni kell. Olyan ruhákat tudok hordani újra, amik évtizedekkel ezelőtt jöttek rám legutóbb. Ez fantasztikus érzés! Ilyenkor úgy érzem, megéri minden szenvedést - mesélte a hetilapnak. 

Nem csak a ruháin érzi a változást, hanem az egészségén is. A Gáspár család nőtagjai cukorbetegséggel vagy inzulinrezisztenciával küzdenek, de Gáspár Bea már elhagyhatja a gyógyszereit. 

- A cukrom teljesen rendben van! Nem hittem el. Jobb eredményeim lettek, mint Evelinnek - osztotta meg az olvasókkal.  

 

2021-12-21 10:15:26 - Mindenegyben Blog