MindenegybenBlog

MOST JÖTT EL A VÉGE – ez felfoghatatlan! Tragikus hírt jelentett be Michael Schumacher családja! Erre nem számított senki……Még most sem tudjuk felfogni…

VÉGE! Szomorú hírt jelentett be a család : Soha többé nem láthatjuk Michael Schumachert!

A Schumacher-család egyik közeli barátja szerint, soha többé nem látjuk már Michael Schumachert.

A családi barát szerint a Schumacher család 2013 óta azon fáradozik, hogy egyetlen fotó vagy információ se kerüljön ki a sajtóba a volt Forma 1-es pilóta állapotáról.

A bennfentes szerint, aki nem kívánta megnevezni magát, Michael Schumacher felesége, Corinna, úgy döntött tovább éli életét, és minden pillanatnak örül. A pletykák szerint nemrég vásárolt is magának egy villát Mallorca-n, amit a sajtó tévesen úgy mutatott be, mint a család új rezidenciáját.

A francia sajtó szerint az elmúlt 4 évben a Schumacher-család csaknem 24 millió eurót költött a volt pilóta egészségügyi ellátására. Ezzel ellentétben a spanyol szigeten vásárolt villa ára megközelítőleg 30 millió euró volt.

A meg nem nevezett forrás szerint, valószínűleg már soha nem fogjuk látni Michael Schumachert, ugyanakkor a volt pilóta már soha nem fog felépülni.

Ezzel ellentétben Corinna Schumacher nemrég a Marca-nak azt nyilatkozta: “Michael egy harcos. Soha nem fogja feladni.”

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett síbaleset, jelenleg svájci otthonában ápolják. Ő az egyetlen hétszeres Forma 1-es világbajnok (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 és 2004).-.rja a https://twice.hu

2020-06-30 13:15:54 - Mindenegyben Blog