MindenegybenBlog

Most már biztos! Megszólalt a harmadik babáról Ördög Nóra

Gyönyörű, a karrierjében elképesztően sikeres Ördög Nóra. Magánélete is példaértékű - tíz éve él boldog házasságban. Rengeteg nőt inspirál arra, hogy merjen hinni az életben, a tökéletes társban, a családban. Valamint abban, hogy bizony egy nő egyszerre három területen is megállhatja a helyét: lehet sikeres műsorvezető, édesanya, és feleség.

A Nóra a mesélt arról, hogy mindig is ilyen életről álmodott: már gimis korában egyértelmű volt számára, hogy lesz családja. Édesanyja követenkdő példa, hiszen ő is rengeteget dolgozott azért, hogy Nórának és öccsének a legjobbat nyújtsa.

A gyerekekről és a családbővítésről is beszélt a magazinnak.

– nekem van egy öcsém, Pali viszont egyke, aki különösen szoros szimbiózisban élt a szüleivel. Számára az unokatestvérek jelentették azt, amit nekem a tesóm. Sokat beszélgettük erről, mert szrettem volna, hogy a születendő gyermekünknek testvére is legyen. Aután az élet megoldotta, hiszen az első terhességemet megelőző nehézségek után Venci viszonylag gyorsan becsöppent az életünkbe.

Sokan kérdezik tőlük, bevállalnak-e még egy babát.

 Jelen pillanatban nem tervezünk több gyereket. Így is rendkívül törékeny az egyensúly, ami a munkánk és a családunk között megteremtettünk, butaság lenne kockáztatni ezt a balanszot. Most kerek az életünk, az idő telik, és nem biztos, hogy 40 felett bevállalnék egy harmadik babát. Ráadásul a Miciért folytatott küzdelem lelkileg megviselt. Ha elhatároznánk magunkat és nem sikerülne, biztosan rosszul viselnénk. Nincs bennem hiányérzet, úgy gondolom, ez nekünk el kell engedni – magyarázza Nóra, aki a Dancing with the Stars-ban új szerepben mutatkozhat be, hiszen nem műsorvezetőként, hanem a zsűri tagjaként értékeli a profi táncosok és amatőr párjaik tánctudását.

2020-10-22 09:49:12 - Mindenegyben Blog