MindenegybenBlog

Most tényleg komoly BAJ VAN! Ha 1964 és 1984 között született akkor elkezdhet komolyan aggódni!

Ha 1964-1984 között születtél, akkor izgulhatsz!

A 30-50 éves korosztály jellemzően még aktív, dolgozik, de kevéssé gondol a jövőjére. A szülei is általában élnek még, nyugdíjas éveikben vannak most és átlagosan kb. 90-110 ezer forint nyugdíjból próbálnak megélni. Ez a jelenlegi helyzet.

A média mindeközben azzal riogat minket, hogy mikor mi nyugdíjasak leszünk, akkor már nyugdíj sem lesz, vagy annyira alacsony összegű lesz a nyugdíj, hogy az nem fedezi majd a megélhetéseinket. Nem véletlen, hogy bevezették Magyarországon a szülőtartás jogi fogalmát. (A szülők igényt tarthatnak arra, hogy ha kevés – az ellátásukat nem fedező mértékű – a nyugdíjas járadékuk, akkor a gyereket pereljék annak kiegészítésére.)

Itt meg tudod nézni élőben, ahogy ketyeg életed órája.Kinek higgyünk?

Mi a matematikában hiszünk. Ezért a SzámoldKi.hu portál szakértő csapatának segítségével elkészítettünk az Ön számára néhány olyan egyszerű kalkulátort, amely rávilágíthat erre a problémakörre. Ön csak számol, és a következtetések levonását is Önre bízzuk.Mikor leszek nyugdíjas?NYUGDÍJ KORHATÁR IDŐPONTJA KALKULÁTORMikor mehetek majd nyugdíjba? Már Te is várod a nyugodtnak hitt nyugdíjas éveket? Számolod az éveket, hónapokat? Nyugdíjkorhatár Magyarországon: kalkulátorunk segítségével megtudhatod, hogy a hatályos jogszabályok szerint mikor mehetsz nyugdíjba.Itt találod >>> mikor mehetek nyugdíjbaForrás : https://szamoldki.huHa tetszett a cikk, kérjük oszd meg, hogy mások is láthassák!

2022-07-04 09:32:00 - Mindenegyben Blog