MindenegybenBlog

Na jól meg... csóri Győzike ... “Vigyázz Gáspár” – ezt az üzenetet fújták Győzike autójár

Gáspár Győző nem titkolta, kire adta le voksát, sőt támogatásáról is biztosította a körzet jelöltjét, amit a közösségi-oldalán is megosztott. Nem sokkal később egy 24 óráig elérhető történetben osztotta meg, hogy ellenzéki aktivisták súlyos anyagi kárt okoztak neki. 

A fotókon jól látszik, hogy valakinek szemet szúrt, hogy Győzike nyíltan vállalta politikai hova tartozását, és ezért narancssárga festékkel rongálta meg az utcán parkoló autóját. 

Vigyázz Gáspár 

 

A saját Facebook-oldalán, huszonnégy óra után eltűnő történetekben megosztott két képen a lényeg jól látható: az utcán parkoló Volkswagen bal oldalára, illetve a csomagtartóra a

VIGYÁZZ GÁSPÁR :(

feliratot helyezték.

[LAPOZAS]

Frissítés!

A fotóról kiderült, hogy nem a tegnapi nap folyamán, hanem jóval korábban készült: még a 2013-2017 közt futott Édes Élet egyik korai, 2014-ben leadott epizódjának forgatása során került az autóra.

A Facebook-on posztolt képhez Győzike semmit sem fűzött hozzá, közzétételének dátuma, illetve a Bors forrásként használt cikke viszont azt mutatta, illetve írta, hogy az a tegnapi nap folyamán született.

2022-10-17 16:31:29 - Mindenegyben Blog