MindenegybenBlog

Nádai Anikó vallomása:méhnyakrák miatt kellett ezt a beavatkozást megcsinálni.

,,Leírhatatlan mennyi üzenetet, törődést és kedvességet kaptam Tőletek! Hálás vagyok és elképzelni nem tudjátok milyen sokat jelent! " - kezdte bejegyzését.

A hálálkodás mellett elárulta azt, hogy komoly probléma, a méhnyakrák miatt kellett kés alá feküdnie. Jelenleg már otthonában pihenhet, részleteket egyelőre nem árult el, - hamarosan egy videóban fog mesélni az eseményekről - annyit azonban említett, hogy még időben vették észre a bajt, most pedig a szövettan eredményét várják.

Leírhatatlan mennyi üzenetet, törődést és kedvességet kaptam Tőletek! Hálás vagyok és elképzelni nem tudjátok milyen sokat jelent! Tartozom annyival, hogy tájékoztatlak Titeket a jelenlegi helyzetről, amit majd később, ha kicsit össze szedtem magam megteszek részletesen egy videó formájában is.Túl vagyok a műtéten, már itthon vagyok, méhnyakrák miatt kellett ezt a beavatkozást megcsinálni. Szerencsére ha minden igaz, még időben sikerült felismerni. Most a szövettan eredményét várjuk. De bízom a legjobbakban.Kizárólag azért posztoltam ki az én történetem, mert szeretnék mindenkit ösztönözni arra, hogy járjon el rákszűrésre! (És a betegség nem csak ezen típusra gondolok!) Vigyázzatok magatokra! 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

2020-11-21 21:23:06 - Mindenegyben Blog