MindenegybenBlog

Nagy a baj!Eltűnt Nagy Feró.. Csaádja kétségbeesetten kezdte meg a keresését..

Nagy Feró ugyan megígérte, hogy ott lesz a forgatáson, végül nem jelent meg és a stáb nem is tudta elérni a legendát. Ez történt...

Komoly sértődés kerekedett abból, hogy Nagy Feró nem jelen meg egy előre leszervezett klipforgatáson. Nem a zenekara tagjai, de Wolf Kati és Spigiboy is hiába várták a legendát, aki kikapcsolta a telefonját is.

Nagy Feró elárulta, miért fél még mindig az unokája közelében

Eredetileg a Kossuth-díjas előadó Gyere kislány, gyere! című ikonikus dalának újragondolt verziójához forgattak volna klipet, de Feró kérése nem teljesült, ezért inkább lefeküdt aludni. A történettel a hoppon maradt énekesnő menedzsmentje kereste meg a Blikket, de végül elálltak a nyilatkozattól. Nem úgy Nagy Feró, aki elmondta a saját verzióját.

„Kezdjük ott, hogy nekem jelen pillanatban a „kenyéradó gazdám” az RTL Klub, hiszen forgatások zajlanak. Ezért minden munkát úgy vállalok el, hogy jelzem, ha csúszik ott a forgatás, az bizony minden mást befolyásol. Ez a klip egy szívességmeló volt, mégis igent mondtam rá, ám hiába vártam, nem jött értem a taxi, pedig előző nap jeleztem, hogy azzal mennék. Úgy gondolták, hogy majd én magam hívok egyet és fizetem ki Őrbottyánból”- kommentálta az esetet a legenda, aki végül úgy döntött, aludni tér, hiszen másnap is korán kellett kelnie.

2021-06-10 15:25:39 - Mindenegyben Blog