MindenegybenBlog

NAGY A BAJ TÖRŐCSIK MARIVAL: TALÁN UTOLJÁRA ÜZENT NYILVÁNOSAN, AZOKNAK AKIK AGGÓDNAK ÉS SZERETIK

Egyre rosszabbul van Törőcsik Mari. A meleg és a változékony időjárás nagyon próbára teszi a szervezetét, ezért talán most utoljára tudott üzenni nekünk:


Törőcsik Marit Kossuth Nagydíjas színésznő egészségével sok probléma volt az elmúlt időszakban, többször is kórházban kellett kezelni. Most az otthonában pihen, de éjjel-nappal egy ápoló vigyáz rá. 


– "Mostanában sokat alszom és tévézem a szobában, fáradékony vagyok. Persze, jobban szeretek kint lenni az udvaron, az orvosok is ezt tanácsolták  – Szerencsére sosem vagyok egyedül, az ápolónő éjjel-nappal itt van nálam, és a családom is gyakran meglátogat, sokszor jönnek hozzám. 


Ám bevallom, már nagyon gyenge vagyok és úgy érzem, hogy már közeleg számomra a vég. Hálás vagyok a jó Istennek azért, hogy egy ilyen országban és ilyen közönségnek dolgozhattam, mint a magyarok. Hálás vagyok a családomnak, a szakmának és minden rajongómnak azért a számtalan elismerésért amit a mai napig kapok tőlük. Melegséggel tölti el a szívemet." -  árulta el kissé nehézkesen beszélve Törőcsik Mari. 


- Mi szívből kívánunk jobbulást a művésznőnek és reméljük, hogy még sokáig velünk marad. Az Isten Áldja meg Önt művésznő.

2019-08-05 20:27:03 - Mindenegyben Blog