MindenegybenBlog

Nagy fájdalmai voltak, meg kellett műteni Balázs Klárit

A Duna Ridikül műsorában Balázs Klári, akit Fonogram-díjjal is jutalmaztak már, osztotta meg, hogy a koronavírus-járvány alatt gerincoperáción esett át. Kezdetben aggódott a műtét miatt, de azóta jelentősen javult az életminősége.

A gerincsérv miatt szükségessé vált műtétről Balázs Klárit, aki a "Csináljuk a fesztivált!" zsűrijének tagja is, a Duna Ridikül című műsorban számolt be. Elmondása szerint az első tünetek nagy fájdalommal jártak, és problémái adódtak a jobb lábának használatával.  „Amikor először jelentkezett nálam ez a probléma, nagy fájdalommal járt, és a jobb lábamat nem tudtam megfelelően használni. Az orvos közölte, hogy egy kis ideig elhúzhatom gyógytornával, injekciózással, de a vége úgyis műtét lesz. Úgy döntöttem, hogy szeretnék túlesni ezen a beavatkozáson mielőbb. Nem bántam meg, sikertörténet lett belőle” Az énekesnő visszatekintve nem bánta meg döntését, és a műtétet sikerként értékeli.

A beavatkozást követően Balázs Klári minden napot speciális gyakorlatokkal kezd, és egy keményebb matracra cserélte az ágyát. A gerincműtét óta megszabadult minden korábbi panaszától, így a fájdalom már nem akadályozza a mozgásban, és koncertjeit is könnyebben viseli fizikailag.

2024-03-30 08:23:24 - Mindenegyben Blog