MindenegybenBlog

Nagyon durva ami kiderült, Berki Krisztián mit üzent Hajdú Péternek

Hihetetlennek tűnik, de Berki Krisztián nyughatatlan lelke jelen lehetett péntek reggel a LifeTV stúdiójában - íra a Ripost.

Hajdú Péter gyakorlatias ember lévén nem feltétlenül hisz abban, hogy a test halála után a lélek még köztünk marad és megpróbál kapcsolatba lépni azokkal, akikkel lezáratlan ügye akad. Mégis őszintén meglepte, amikor péntek reggel azt látta, hogy az általa irányított , Ébredj velünk! műsorában Kiss Kató léleklátó éppen egy neki szánt üzenetet körmölt egy papírlapra.

"Amikor vége lett a Kiss Katóval folytatott beszélgetésnek, csörgött a menyasszonyom, Eszter telefonja" – mesélte a  Hajdú Péter. "A stúdióból hívták Esztert, hiszen ő a műsor főszerkesztője. Közölték vele, hogy a vezérlőben minden monitor elszállt.Nem az történt, hogy elsötétült a kép, éppen ellenkezőleg. Mindegyik monitor fehér fényben úszott hosszú perceken át"– mesélte Hajdú, aki nem tagadja, nem csak a stáb tagjai érezték hátborzongatónak a különös jelenséget, Eszter és ő is hidegrázást kaptak.

"Miután megtörtént ez a furcsa leállás, arra jutottam, hogy megkérem az egyik kollégámat, bontsa ki a nekem szánt borítékot és fényképezze le az üzenetet.Azt nem szeretném elárulni, mi állt a levélben, de annyit mondhatók, hogy személyes sorok voltak, melyek valóban Krisztián stílusában íródtak.Ugyanakkor nem győzött meg teljesen a dolog. Éppen ezért arra gondoltam, hogy a közeljövőben szívesen találkoznék a léleklátó hölggyel, hogy feltegyek neki pár olyan kérdést, amiről csak én és Krisztián tudhatunk. Nyitottan állok a témához és a kíváncsiságom hajt" – fűzte hozzá Hajdú Péter.

2022-05-14 18:07:38 - Mindenegyben Blog