MindenegybenBlog

Nagyon durva és hátborzongató, de megtörtént! Egyből azután, hogy Berki Krisztián üzent a halottlátón keresztül

Sokan hisznek abban, hogy halottaink üzennek, üzenhetnek nekünk. Ez felzaklató, de egyben megnyugtató is annak, aki itt maradt a gyászban. Berki Krisztián tragikusan fiatalon bekövetkezett halála fölött még mindig értetlenül állnak az emberek, azért is, mert sok furcsaság történik azóta.

Megmagyarázhatatlan dolgok történtek péntek reggel a Life TV stúdiójában is. Kiss Kató léleklátó volt a vendég, aki állítása szerint kapcsolatba került az elhunyttal, és a stúdióban le is írta egy papírlapra Berki üzenetét Hajdú Péternek. Azt nem árulta el később sem, mi állt a levélben, csupán annyit mondott, hogy személyes sorok voltak, melyek Krisztián stílusában íródtak.

Már ez sem mindennepi és könnyen feldolgozható esemény, ám a java még csak akkor jött. "Amikor vége lett a Kiss Katóval folytatott beszélgetésnek, csörgött a menyasszonyom, Eszter telefonja. A stúdióból hívták Esztert, hiszen ő a műsor főszerkesztője. Közölték vele, hogy a vezérlőben minden monitor elszállt. Nem az történt, hogy elsötétült a kép, éppen ellenkezőleg. Mindegyik monitor fehér fényben úszott hosszú perceken át" – mesélte Borsnak Hajdú Péter, ahogy azt is, hogy a stúdióban tartózkodók mind hidegrázást kaptak az eseményektől.

2022-05-14 08:33:23 - Mindenegyben Blog