MindenegybenBlog

Nagyon durva felvétel! Tanárok verekedtek össze több iskolában is a Mága Zoltán-koncertjegyek miatt

Országszerte több iskolában alakultak ki erőszakos jelenetek, miután kiderült, hogy a Belügyminisztérium csak 2500 Mága Zoltán-koncertjegyet oszt szét a pedagógusok között.

Végre éreztem, hogy megbecsülnek

– nyilatkozta egy makói magyartanár, miután meghallotta a hírt, hogy milyen ajándékot kap karácsonyra a belügytől. Az indulatok azonban hamar elszabadultak, amikor kiderült: tankerületenként csak 40 darab jegy áll rendelkezésre, és érkezési sorrendben lehet igényelni.

Pintér Sándor belügyminiszter és Mága Zoltán a köznevelésben dolgozók részére 2500 tiszteletjegyet ajánlott fel a hegedűművész január 1-jei újévi koncertjére – olvasható abban a levélben, amelyet egy tankerület küldött ki egy iskolába és amelyet a PDSZ tett közzé a honlapján.

Több iskolában próbálták sorsolással megoldani, hogy kinek jusson, de a csalódottság miatt mindenhol tettlegességig fajultak az események. Egy ózdi általános iskolából például mentőszekérrel kellett két súlyos sérültet elszállítani.

[LAPOZAS]

Közben pedig az oktatói sötét weben felpörgött a biznisz:

egy Mága-koncertjegyért már 5 ezer forintot is elkérnek, de volt olyan tanár, aki felajánlotta, hogy egy évig javítja kollégája diákjainak dolgozatait egy jegyért cserébe.

A helyzet láttán gyorsan cselekedett a Belügyminisztérium: az érintett tankerületeknek felajánlottak egy-egy cserepes virágot és egy-egy 2005-ös Suzuki Swift-lökhárítót.

Figyelem ez a cikk  a hircsarda nyomán készült .Fontos tudni ez nem egy sajtótermék. Ez egy  hírparódia! Ez a cikk egy feltüntetett hírnek látszó írás kizárólag a szerkesztőségnek látszó személyek álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik. 

2022-12-29 09:38:18 - Mindenegyben Blog