MindenegybenBlog

Nagyon hideg tél jön! Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!Megérkezett a nagy 4 hónapos előrejelzés novembertől februárig

Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most! Nagyon hideg tél jön! Itt a nagy 4 hónapos előrejelzés novembertől februárig

Az elmúlt 100 év egyik leghidegebb tele jön most!

A numerológus által adott előrejelzés értelmében a nagy fagyra november második felében számíthatunk, ugyanakkor kitart december végéig - írja a Tudásfája. December első pár napjában enyhülés jön, de Miklós napja körül ismét hidegebbre fordul az idő, és érkezik a nagyobb havazás is. 10-e körül pár napig nagyon hideg lesz, majd szelesebb napok következnek.

KARÁCSONYKOR IS FAGYRA ÉS AKÁR VIHARRA IS SZÁMÍTANI KELL

Az előrejelzés szerint a viharos és még mindig kellemetlenül hideg napok december egész további részében kitartanak, Karácsonykor és Szilveszterkor is erre számíthatunk.

Igazán erős fagyok pont Karácsony tájékán lesznek, de a két Ünnep között jelentős mennyiségű hóra lehet számítani.

JANUÁRBAN SOK HÓ ESIK

Vízkeresztig tisztább időre és helyenként havas esőre számíthatunk. Ezután kemény fagy következik, amely az egész januárt érinti, elsősorban a hónap utolsó harmadát. Január közepén lesz intenzívebb hóesés.

FEBRUÁRBAN FOLYTATÓDIK AZ ERŐS HAVAZÁS

Február első két hete a január egyenes folytatása lesz, hóval, széllel és hideggel, de a hónap közepe körül megenyhül az idő, Bálint napján felmelegszik az időjárás, de a következő két napra még visszatér a havazás, a fagy pedig egész a hónap végégig kitart.

Nézzük a heti előrejelézést :

Párás reggel, napos délután

Kedden ismét többfelé párásan, ködösen indul a nap, ám a köd délelőtt a legtöbb helyen feloszlik. A Dunántúl nyugati felén felhős, borongós, máshol alapvetően napos időre készülhetünk. Csapadék nem valószínű. A délkeleti szél a Dunántúlon és délen megélénkülhet, néhol egy-egy erős lökés is lehet. Délután 7-13 fokot mérhetünk.

[LAPOZAS]

Szerda reggelre főként a Dunától keletre képződik nagy területen köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet, ami helyenként tartósan megmaradhat napközben. Napsütés inkább csak a Dunától keletre lehet azokon a tájakon, ahol felszáll a köd, míg a Dunántúlon borongós idő lesz. A légmozgás gyenge lesz. Kora reggel -5, +5, napközben 5-11 fok várható.

Csütörtökön hidegfront érkezik, az északnyugatira forduló szél napközben a keleti tájak kivételével több helyen megélénkülhet, helyenként meg is erősödhet. Gyenge eső elvétve fordul elő, délután egyre többfelé kisüt a nap. 5-12 fok között alakul a hőmérséklet, északkeleten lesz hidegebb, ahol még mindig előfordulhatnak tartósan ködös tájak.

Pénteken egy melegfront felhőzete borítja be hazánkat, de gyenge eső csak néhol északkeleten alakulhat ki. A nyugatias szél többfelé élénk, helyenként erős lehet. Napközben 5-12 fokig melegszik a levegő, ismét északkeleten lesz hidegebb.Kiadta: Varga Sándor (ma 09:00)

2021-11-16 10:04:29 - Mindenegyben Blog