MindenegybenBlog

Nagyon rossz hírek jöttek Pápai Jociról!Drámai hír jött!Szörnyű hír érkezett!

Pápai Joci még decemberben esett át a koronavírus-fertőzésen, és egészen a múlt hétig úgy tűnt, sikerült szövődmények nélkül felépülnie a feleségével együtt. Teniszedzésén azonban úgy túlhajtotta magát az énekes, hogy kórházba került.

– Túl intenzíven edzettem, és talán nem is kellett volna még visszatérnem a sporthoz, de már jól éreztem magam – sóhajtott Pápai Joci, akinél ijesztő tünetek jelentkeztek.

– Sajnos, az első teniszedzésen túlhajtottam magam, így a sürgősségin kötöttem ki. Lezsibbadt a két kezem, a nyelvem, rosszul lettem, leeshetett a vércukrom is. Azonnal hazaindultam, majd megmértük a vérnyomásom, ami nagyon alacsony volt, ezért hívtuk az orvost. Azt mondta, azonnal menjek be a sürgősségire, mert ez a koronavírus-fertőzés után nem tréfadolog.

Szerencsére megúsztam a hosszabb kórházi tartózkodást, de javasoltak egy átfogó kivizsgálást, amit el is kezdtem. A sürgősségin az orvos azt mondta, ezek poszt-Covid-tünetek, ezért most visszavettem a tempóból. A feleségemnek is van egy kis szívizomgyulladása, de ez is elmúlik majd – tette hozzá az énekes, akinek épp a koronavírus-fertőzés segített leküzdeni a hosszú évek óta tartó pánikbetegségét és hipochondriáját.

A TV2-n hamarosan induló Sztárban sztár leszek! zsűritagja azonban most nagyon elszánt, nem hagyja, hogy legyűrje őt a betegség.

[LAPOZAS]

– Jobban figyelek magamra, de nem ez tölti ki minden gondolatom, és nem hagyom, hogy legyőzzön a vírus! – mesélte Joci, aki a kényszerpihenő ellenére még nem érte utol magát a tennivalókkal. – A zenekar tagjaival nem tudtam találkozni, mert nem volt beoltva mindenki, ezért nagy lemaradásaim vannak a háttérmunkák terén. Bízunk benne, hamarosan a zenei élet is újraindul, mert mindenkinek szüksége van már a színpadra lelkileg és anyagilag is ebben a szakmában – fejtette ki az énekes, aki örül annak, hogy az utóbbi időben több időt tudott a családdal tölteni. Úgy érzi, sokkal közelebb került a gyerekeihez. – Az együtt töltött idő szempontjából mindannyiunknak ajándék volt ez az időszak. A fiam tíz-, a lányom tizenhat éves, nagyot lépett előre most a kapcsolatom velük.

Együtt bulizik majd a lányával

Pápai Joci nagyon büszke a gyerekeire, Hannára és Zalánra, akikkel szinte ugyanolyan a zenei ízlésük is. Sőt, az énekes úgy érzi, ő is megfiatalodott mellettük.

– Én is tininek érzem magam mellettük, egyáltalán nem érzékelem a generációs különbségeket. Közös a zenei ízlésünk is, sőt Hannával szerintem ugyanoda járunk majd szórakozni, ha beindul az élet. Nem leszek állandóan a sarkában, de fél szemmel azért figyelem – tette hozzá nevetve Pápai Joci.

2021-05-11 21:39:15 - Mindenegyben Blog