MindenegybenBlog

Nagyon súlyos balesetet szenvedtünk és a vétkes egy szó nélkül tovább hajtott! Keressük a MHP rendszámú, fehér Porsche Panamerat! Kérlek szépen, aki teheti egy megosztással segítsen nekünk!

Vasárnap délután (2018. szeptember 9-én) nagyon súlyos balesetet szenvedtünk, amikor is Ercsi felől mentünk Százhalombatta irányába a 6-os főúton a délutáni órában  (16:30 körül) a munkatársammal.

Az egyik bekötőútról szinte a semmiből elénk vágódott egy személygépjármű. Hogy elkerüljük az ütközést, irányt változtattunk és lesodródtunk az úttestről.  A vétkes még lassítani sem lassított és egy szó és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A helyszínelő rendőrök elmondása szerint Isteni csoda, hogy 'ennyivel' megúsztuk és túléltük a balesetet, de azt hozzá kell tennem, hogy úgy vágtak ki bennünket az autóból a tűzoltók. Őszintén mondom, hogy még rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas lehet egy ilyen eset...Az autóra tisztán emlékszünk, mert egy nagyon különleges darab, egy fehér Prosche Panamera volt MHP - vel kezdődött a rendszáma. Ha valaki esetleg felismeri az első 3 betű alapján a fehér Panamerat, kérem azonnal hívja a rendőrséget!Köszönöm azoknak, akik vették a fáradtságot és megálltak - segítettek, vagy segíteni akartak.Kérlek titeket osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson!

Ha valaki felismeri az autót, kérem hívja a 06-1-421-1800-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Köszönettel:Teremi KláraVIA

2018-09-12 13:37:03 - Mindenegyben Blog