MindenegybenBlog

Nagyon súlyos dolog látott napvilágot...... bejelentették 2021 év legrosszabb hírét ! Oltottak figyelem !itt a feketeleves!

Nagyon súlyos dolog ...... bejelentették 2021 év legrosszabb hírét ! Oltottak figyelem !itt a feketeleves!

Egyesült Királyság: a kétszer oltottak között arányaiban több a fertőzött, mint a nem oltottak között a hivatalos brit adatok szerint a 40-79 évesek korosztályában.

A kétszer oltottak között több a fertőzött, mint az oltatlanok közt!

Ha az iskolába való visszatérés újabb hullámot eredményez Angliában – márpedig a Leicestershire-ből és Skóciából származó adatok erre utalnak – akkor kemény ősz elé néznek - és a kórházak ismét komoly nyomás alá kerülhetnek.

A brit kormány oltásfelügyeleti jelentéséből származó új adatok szerint ugyanis a 40 és 79 év közötti korcsoportban a fertőzöttek túlnyomó többsége kétszeresen oltott (lásd alább).

UK Covid -19 vakcina felügyeleti jelentés - 36. hét Forrás: itv.com/news

A delta variáns keresztülhúzza a vakcinától vártakat?

Meglepő a kettős oltással rendelkezők körében tapasztalható magasnak tűnő fertőzöttségi előfordulási arány. Vezető tudósok szerint a magyarázat legalább részben az, hogy "a vakcina hatékonysága nem olyan jó, mint szeretnénk a Delta variáns esetében".

Persze, fontos megjegyezni, hogy a súlyos megbetegedések lényegesen ritkábban fordulnak elő a beoltott fertőzöttek között, mint a nem oltottak között - írta a www.itv.com, hozzátéve: meglepő, hogy ezek a statisztikák eddig kevés figyelmet kaptak, és így kevés vitára adtak alkalmat,írja a lap.

2021-11-25 09:58:55 - Mindenegyben Blog