MindenegybenBlog

Nagyon szomorú hír érkezett! Gyászol egész Magyarország! Olimpiai bajnokunk halálhíre érkezett: – El se hisszük, hogy pont Ő ment el..!

Szomorú hír érkezett! Gyászol egész Magyarország! Olimpiai bajnokunk halálhíre érkezett: – El se hisszük, hogy pont Ő ment el..!

A Csepel FC hivatalos honlapján közölte, hogy szombaton, 80 éves korában elhunyt az egyszeres válogatott, olimpiai bajnok Fatér Károly.Fatér Károly (1940–2020)

A klub hivatalos közleményét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

„Türelemmel viselt, hosszú betegséget követően 80 esztendős korában elhunyt Fatér Károly, a Csepel olimpiai bajnok kapusa.

A gyászhírt fia közölte klubunkkal, aki elmondta, hogy édesapja sajnos több betegséggel is küzdött, és végül szombaton otthonában, békésen távozott. A Csepel FC saját halottjának tekinti Fatér Károlyt, aki 1968-ban olimpiai bajnoki címet nyert a Csepel SC sportolójaként, ahol 199 NB I-es mérkőzésen védte a kaput.

Temetéséről később intézkednek, de annyi bizonyos, hogy szülőföldjén, Nyírlakon is elbúcsúztatják, majd szűk családi körben helyezik végső nyugalomra.

Egyesületünk osztozik a család gyászában és a következő hazai bajnoki mérkőzésen mindenképpen megemlékezünk Karcsi bácsiról.

Nyugodjon békében, soha nem felejtjük!” – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Forrás: https://www.nemzetisport.hu/

2020-12-01 15:43:30 - Mindenegyben Blog