MindenegybenBlog

Nem állt meg a járvány!Koronavírus: ismét növekszik a betegek száma Magyarországon,és más szomorú dolog is történt az éjjel!

Újabb három koronavírus-fertőzöttet azonosítottak az országban, két beteg pedig elhunyt.

Mindössze 3 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 4223-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt két idős, krónikus beteg, ezzel 593-ra emelkedett az elhunytak száma, 2941-en pedig már meggyógyultak – olvasható a koronavirus.gov.hu-n.

A fertőzöttek megoszlása megyénként / Fotó: koronavirus.gov.hu

Az aktív fertőzöttek száma 689. Az aktív fertőzöttek 38%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 46%-a budapesti. 133 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 6-an vannak lélegeztetőgépen.

Két beteg elhunyt koronavírusban péntekre virradóra / Fotó: koronavirus.gov.hu

Az operatív törzs folyamatosan figyeli a környező országokban az aktív esetek számát. Mivel az utóbbi időben sok területen egyre több az új koronavírus-fertőzött , Gulyás Gergely szerint meglehet, hogy fontolóra kell venni az esetleges szigorításokat.

Míg Magyarországon csökken az aktív koronavírus-fertőzöttek száma, a környező országokban sajnos növekedésnek indult. Gulyás Gergely elmondta, hazánkban a napokban kialakult új, kisebb gócpontok a külföldre való utazásoknak köszönhetőek.

„Nem zárható ki, hogy az eddiginél szigorúbb intézkedéseket kell hozni, éppen annak érdekében, hogy Magyarországon ezek a kedvező folyamatok – ami a fertőzöttek számának csökkenését jelenteti – ne forduljanak meg”

[LAPOZAS]

– mondta beszédében a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormány sajtótájékoztatóján.Az operatív törzs összeül, amennyiben van erre vonatkozó javaslatuk, akkor a kormány a szükséges döntéseket a következő napokban meg fogja hozni.Addig is nyitva vannak a határok, lehet külföldre utazni, Gulyás Gergely csupán annyit kér mindenkitől, hogy óvatosan tegyük ezt.-írja life.hu

Tegnap Balatonalmádiban voltunk, rendeltem egy harcsát a büfében, a KONYHÁBÓL EZ A PÁRBESZÉD HALLATSZOTT KI, BÁR AZT HITTÉK NEM HALLOM…..Tovább olvasom a cikket! >>>>>>

Balatonon nyaraltunk, ebben a vendégházban!!! A testemet szanaszét csípték az ágyi poloskák!!! Vigyázzatok!!!! Tovább olvasom a cikket! >>>>>>

Nagyon vigyázzatok! BORZALOM, AMI KIDERÜLT!!! Eddig erről senki nem tudott!!!! Nagyon nagyon veszélyes a Balaton Siófoknál! Ezért kellett meghalnia a 18 éves fiúnak...... Tovább olvasom a cikket! >>>>>>

2 perce jött a hír! KÁOSZ A Balatonnál! Sok helyen menekülnek a turisták!!Tovább olvasom a cikket! >>>>>>

2020-07-10 10:29:12 - Mindenegyben Blog