MindenegybenBlog

Ő itt Norbert, ő vetett véget Vivien életének féltékenységből.a 2 éves kisbaba félárván maradt

A 21 éves É. Vivienre régi szerelme, Cs. Norbert törte rá az ajtót éjfél körül. Nem mondott semmit, egyből tüzelt, a lány új barátját vette célba és végzett vele. Vivien pánikszerűen fogta a kislányát és menekülni kezdett. Három háztömbbel ar­rébb azonban a támadó utolérte, vitatkoztak, végül a nő fejébe is golyót eresztett. Aztán rádöbbent, mit tett, és maga ellen fordította a fegyverét. Nem halt meg egyből, úgy tudjuk, a mentőben vesztette el életét.

– A rendőrök ébresztettek az­zal, hogy mi történt a lányunkkal! Évek óta ismerték egymást ezzel az emberrel, de Vivi hiába mondta neki, hogy már nem akar tőle semmit, nem értette meg, az utóbbi időben állandóan zaklatta szegényt – mondta lapunknak T. Ibolya, Vivien édesanya.

A szülők még délelőtt mentek el az Újlak utcai, második emeleti lakáshoz, ahol lányuk albérletben lakott két és fél éves kislányával, Laurával. Elhozták az unokájuk több holmiját, babakocsiját, közben szakadatlanul potyogtak a könnyeik. Sírva meséltek arról is, hogy a kislány édesapja Németországban dolgozik. Új barátjával, Dániellel a munkahelyén ismerkedett meg Vivien, de annyira friss volt még a kapcsolatuk, hogy a lány szülei sem ismerték a fiatalembert. A ve­zetéknevét sem tudják.

2020-10-19 14:35:49 - Mindenegyben Blog