x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő volt Galambos Lajos első felesége! Leesett a rajongók álla!
Mindenegyben Blog - 2022. június 22. (szerda), 09:40

Ő volt Galambos Lajos első felesége! Leesett a rajongók álla! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 22

Leesett a rajongók álla – Ő volt Galambos Lajos első felesége 

Ezzel az asszonnyal élt együtt 1999-ben Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi. Gréti és volt második felesége, Boglárka akár testvérek is lehetnének!

A Blikk egy korábbi cikke szerint Galambos első felesége, a válás után a férfi egyik barátja oldalán talált rá a boldogságra. Boglárka és a zenész között lassan bontakozott ki a szerelem. Három gyerekük született, és nagy boldogságban élték meg a szakmai, valamint magánéleti sikereket. Egészen 2015-ig, amikor is a zenész 125 napra börtönbe került. Galambos Lajos peréről később írunk részletesen, ám az idekívánkozik, hogy a bírósági hercehurca hosszú folyamat, valamint az, hogy a neje a csendet, a békét igényelte, a férfi pedig mondhatni kergeti a rivaldafényt, azt igencsak megsínylette a kapcsolatuk.

Galambos Lajos feleségével és gyerekeivel, nagylánya, Bogi festményeinek kiállításán (Fotó: Nagy Zoltán / smagpix)

„Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta” – mondta házasságáról Galambos 2019-ben a Borsnak.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Amire a legtöbben keresnek: Lagzi Lajcsi/Galambos Lajos lánya

Hirdetés

Galambos Lajosnak és Boglárkának három gyereke van. A legidősebb Boglárka, aki 1998-ban született, őt követte Lajos 2000-ben, és István 2001-ben. A zenész gyermekeit többször is láthattuk, például korábbi Story-gálákon, ám mind közül Bogival foglalkozik a legtöbbet a sajtó.

2018-ban például azzal került be a hírekbe, hogy saját ruhákat és cipőket tervez, pár hónappal később pedig azért írtak róla, mert többször bulizott együtt a szinglivé vált Hajdú Petivel, aki egyébként a család barátja. Hogy mi a helyzet az öccseivel? Nos, egy korábbi interjúban Galambos elmondta, hogy Lala fia pénzügyi területen dolgozik, és elhatárolódik a szerepléstől, ám István sokkal nyitottabb a szereplésre, de alapvetően az ügyvédi pálya érdekli.

„Nyilván elsősorban az én ügyem sarkallja a jogi pályára, szeretne engem védeni. De nagyon remélem, hogy mire ő elvégzi a jogi egyetemet, addigra az én ügyem már tisztázódik” – mondta a Borsnak Galambos.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Leesett a rajongók álla – Ő volt Galambos Lajos első felesége

Ezzel az asszonnyal élt együtt 1999-ben Galambos Lajos, alias Lagzi Lajcsi. Gréti és mostani...

Elolvasom a cikket
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés