MindenegybenBlog

Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását: Bill Gates letartóztatását követeli emberiség elleni bűncselekmények miatt

Ismét egy bombaként ható, ébresztő jellegű parlamenti felszólalás hangzott el, ezúttal az olasz parlamentben 2020.máj.14-én.

Egy olasz törvényhozó Bill Gates letartóztatását követeli “oltóanyag bűncselekmények” és a globalizmusban játszott szerepe miatt. Bill Gates és legújabb koronavírus-ellenes erőfeszítései a legvadabb elméletek középpontjába kerültek az utóbbi időben, amelyek a milliárdos üzletember tevékenységeinek lehetséges baljóslatú motívumait igyekeznek alátámasztani.

Gates évtizedek óta dolgozik a népességcsökkentés politikáján és a globális politika diktatórikus ellenőrzési tervein, amelynek célja, hogy elsőbbséget szerezzen a mezőgazdaság, a technológia és az energia területén.

miközben merészen vádolta a milliárdost afrikai nők millióinak sterilizálásában és többszázezer gyermek lebénulásában betöltött szerepe miatt Indiában, felvetette a GMO-kat és az 5G-technológiát, melyek állítása szerint csak súlyosbítják az általa elkövetett bűnöket.

“Mindezek valódi célja a teljes irányítás. Az emberi lények feletti abszolút uralom, tengerimalacokká és rabszolgákká alakulva, megsértve a szuverenitást és a szabad akaratot.”

Miután végigmondhatta a beszédét, Cunial még tovább emelte a tétet, felszólítva az olasz miniszterelnököt, hogy adja át Gates-t a nemzetközi igazságszolgáltatásnak – kivéve, ha természetesen Giuseppe Conte maga is a globális mély állam összeesküvésének része.

Sara Cunial képviselőnő páratlan bátorságról tett bizonyságot, amikor egyetlen felszólalásban a lehető legfontosabb, nem-főáramú összefüggést napirendre vette:

– A szabadság mindenféle ürügyekkel létrehozott korlátozását– A vírus okán egy megfigyelőállam létrejöttét és a fiatalok manipulálását– Az államok felett álló oligarchák beleszólását a világ irányításába– Bill Gates totális befolyását a WHO-ra és a világjárvány kezelésére

– Az oltás,- és vírusipari, egészségügyi korrupció és a legfelső szintű politika kapcsolatát– Bill Gates bűncselekményeit, aminek következtében több százezer gyerek bénult meg és nő vált meddővé– Bill Gates konkrét népességcsökkentési javaslatait idézve

– a már tavaly EVENT 201 néven szimulált járványt– az ID 2020 nevű programot,a hol vakcinákkal digitális azonosítót adnak be a pácienseknek– arról, hogy ugyanazok az erők tartják kézben a médiában a tájékoztatást, akik finanszírozzák a WHO-t, a vakcinaipart, az 5G vállalatokat.

[LAPOZAS]

Egyszerűen annyira ütős, szókimondó és az igazságot tudni akaró, tabuként kezelt és teljesen elhallgatott kérdéseket feltevő felszólalás volt, hogy le a kalappal.

“Kedves Conte elnök úr, legközelebb, amikor telefonhívást kap a filantróp Bill Gates-től, a hívást továbbítsa egyenesen a Nemzetközi Büntetőbírósághoz az emberiség elleni bűncselekmények miatt!Ha nem fogja ezt tenni, másként nem tudjuk definiálni önt, mint az “ügyvéd barátot”, aki egy bűnözőtől kap parancsokat! Köszönöm!”

Hallgassátok meg és osszátok meg minél több emberrel a videót és a cikkeket is!

U.i: Elismerés illeti az ülést vezető parlamenti elnököt, aki az igazság miatti feszengésüket bekiabálásokban levezető képviselőket olyan határozottan tette helyre, ahogy azt kell!

SBG Buddha Forrás: VilagHelyzete

2021-03-16 08:44:36 - Mindenegyben Blog