MindenegybenBlog

Orbán Viktor alig eszik, brutálisan elkezdett fogyni. Szinte rá sem lehet ismerni! A legújabb képeit nézzék:

Az elmúlt hónapokban Orbán Viktorról a Facebookra felkerült képeken és videókon tűnt fel valami különös: jóval vékonyabbnak látszik az arca, mint az elmúlt években megszoktuk. Először a február 22-én kikerült videóján tűnt fel, mintha erős fogyásnak indult volna a miniszterelnök, azóta pedig eltelt több hónap is.

Az alábbi fotón egy idén februári és a jobboldalon egy szintén idén készült május 19-ei facebookos videóból származó kép látható:

 

Dráma! Kiderült ilyen 4 fajta betegségben szenved Orbán Viktor?

Dráma! Kiderült ilyen 4 fajta betegségben szenved Orbán Viktor? Ha ez igaz akkor ez az emberekre komoly veszélyt jelenthet,írja az olkt.hu

 

Itt a pontos leírás: Jerrold Post politológusprofesszor, amerikai kormányszakértő a mindenkori diktátorok pszichiátriai profiljának négy alapvonását sorolja föl: „Az első elem a messianisztikus küldetéstudat, mely az átlagemberéhez képest hatványozott énközpontúságot takar. A második szimptóma a paranoia egy fajtája: a diktátortípus az őt ért legkisebb kudarcért is másokat okol, és folyton ellenséget keres vagy épít.

 

A harmadik alapvonás a normális emberéhez képest beszűkült lelkiismeret és az ennek hiányából származó gátlástalanság. A negyedik elem a legszűkebb környezet tagjainak a lelki terror alatt tartása, az uralom megszerzésének és birtoklásának különleges képessége, az ellenvélemények megtorlása.” A véleményalkotást itt is az olvasóra bízom." Osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson, hisz semmi jóra nem számíthatunk a tünetek alapján!-írja az olkt.hu

2022-08-20 11:58:24 - Mindenegyben Blog