MindenegybenBlog

Orbán Viktor: „Nagyon nehéz idők jönnek”

Orbán Viktor: „Nagyon nehéz idők jönnek”

Az elhúzódó háború gazdasági következményei miatt Orbán Viktor szerint nagyon nehéz idők jönnek, de szerinte a kormány képes lesz kezelni a kihívásokat.

 

Átadta a kinevezési okiratot a fővárosi és a megyei kormánymegbízottaknak Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután a Karmelita kolostorban, majd a kormánymegbízottak letették hivatali esküjüket – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.Az ünnepségen Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter köszöntötte a területi közigazgatás vezetőit; ezután a kormányfő beszédében arról szólt, hogy Magyarországnak válságálló közigazgatásra van szüksége, hiszen 2010 óta természeti csapások, egy pandémia és most egy háború hatásai is sújtják hazánkat.

Orbán Viktor elmondta:

NAGYON NEHÉZ IDŐK JÖNNEK, DE EZ A KORMÁNY BEBIZONYÍTOTTA, HOGY – ELLENTÉTBEN AZ ELLENFELEIVEL – KÉPES KEZELNI A KIHÍVÁSOKAT.

Hangsúlyozta: az elhúzódó háború gazdasági következményei miatt „meg kell védenünk azt, amink van”, tehát az elmúlt években elért fejlődés eredményeinek megőrzéséért kell dolgozni.

2022-06-22 09:33:11 - Mindenegyben Blog