MindenegybenBlog

Ördög Nóra bevállalta, smink nélkül mutatta meg magát. Többek átverésre gyanakodtak, mert nem ismerték fel

Nóra is kipróbálta, amit már sok hazai híresség. Kipróbálta, és egy smink nélküli videót osztott meg magáról az interneten.

A sztárokat általában a legjobb ruhákban, a legszebb sminkekben láthatjuk, de sokan vannak, akik nem ragaszkodnak ezekhez a mindennapok során. A közösségi oldalaknak köszönhetően, ma már gyakran láthatjuk, hogy egy híres ember ébredés után mutatja meg magát. Aki pedig nem fél megmutatni a valódi arcát, az rendszeresen posztol smink nélküli fotókat. Most összeszedtünk 8 nagyon dögös magyar sztárt, akik smink nélkül is gyönyörűek,vagy nem… :D :D

  
Szabó ZsófiFORRÁS: INSTAGRAM/SZABÓ ZSÓFI

Dukai Regina 

Regina ritkán mutatja meg magát smink nélkül, de egy esti, ágyban fekvős képpel megosztotta a modell arcát természetes szépségében. A közösségi oldalára feltöltött fotón sem alapozó, sem púder, sem szemfesték nem látszik.

[LAPOZAS]
Dukai ReginaFORRÁS: INSTAGRAM/DUKAI REGINA

Demcsák Zsuzsa 

„A barátaim szerint smink nélkül tinilány vagyok” – írta smink nélküli fotója mellé Demcsák Zsuzsa. Szerintetek? 

Demcsák ZsuzsaFORRÁS: FACEBOOK/DEMCSÁK ZSUZSA, ZSIGMOND LÁSZLÓ/LIFE.HU

Dobó Kata 

Dobó Kata természetes szépségét mutatta meg, amikor egy wellnessközpontból jelentkezett be smink nélkül és hajkoronája sem volt beállítva. Talán nincs is szüksége ezekre a dolgokra?

Dobó KataFORRÁS: INSTAGRAM/DOBÓ KATA

Liptai Claudia 

Liptai Claudiát is többnyire úgy láthatjuk, hogy előtte fodrász, sminkes és stylist veszi kezelésbe. A színésznő azonban a színpadi külseje mellett örömmel felvállalja natúr arcát is. 

Liptai ClaudiaFORRÁS: INSTAGRAM/LIPTAI CLAUDIA

2022-09-12 08:44:38 - Mindenegyben Blog