Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pár óra és érkezik az igazi tél az országba !Három napon eshet hó ezeken a helyeken
Mindenegyben Blog - 2018. november 17. (szombat), 11:49

Pár óra és érkezik az igazi tél az országba !Három napon eshet hó ezeken a helyeken

Hirdetés
Hirdetés
2018 nov 17

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szombat estig sok napsütésre számíthatunk, de elsősorban a déli országrészben időnként megnövekedhet a felhőzet. Csapadék nem lesz. Az északkeleti szél nagyobb területen megélénkül, a Dunától keletre néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű. Késő estére -1, +5 fokra hűl le a levegő.

Hirdetés
[ ]

Utána azonban kezdetét veszi az igazi tél. Időkép adatai alapján 70 százalékos eséllyel várható havazás a Kisalföldön, Nógrád megyében és az Északi-középhegységben, és egyes nyugati és északi megyékben is 50 százalékos esélye van annak, hogy leesik az első hó. Az OMSZ előrejelzése szerint egyes helyeken a hét három napján is lehet havazás.

Az ország jelentős részén leeshet az első hó / Forrás: Időkép.hu

Vasárnap reggeltől vasárnap éjfélig eleinte változóan felhős idő várható, majd erősen megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Estig csapadék nem valószínű, estétől északon néhol zápor, a hegyekben hózápor előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul.

Hétfőn többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható eső, nyugaton és északon havas eső, főként a hegyekben hó is lehet. Az északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 7 fok között alakul.

Hirdetés

Kedden északkeleten átmenetileg felszakadozik a felhőzet, majd ott is beborul az ég. Többfelé várható eső, az Alpokalján és északon havas eső, hó is lehet. Az északkeleti, keleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között alakul

Szerdán többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd késő délután, este nyugaton, délnyugaton felszakadozik a felhőzet. Kezdetben többfelé, majd főként keleten várható eső, reggel nyugaton még havas eső, hó is lehet. A keleti, északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 7 fok között alakul.

Csütörtökön többnyire erősen felhős, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz, néhol szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között alakul.

Pénteken többnyire erősen felhős, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz, néhol szitálás előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés