MindenegybenBlog

Pár óra és ideér!!! Már a nyakunkon van a ítéletidő, JÉGESŐVEL, cikázó villámokkal! Ezeken a megyéken söpör végig a komoly vihar :

Pár óra és ideér!!! Már a nyakunkon van a ítéletidő, JÉGESŐVEL, cikázó villámokkal! Ezeken a megyéken söpör végig a komoly vihar :

Szerdán a napsütésé lesz a főszerep, de keleten, északkeleten több felhő lehet az égen. Csapadék nem várható. Többfelé élénk, a Dunántúlon helyenként erős lesz a délies szél. Délután 15-22 fokra van kilátás, a legmelegebb a Dunántúlon lesz.

Csütörtökön megerősödik, többfelé viharossá fokozódik a délnyugati szél. A napos időszakok mellett a délután második felétől az északi és északnyugati tájakon, estétől pedig már több helyen kialakulhat eső, zápor. A csúcshőmérséklet 18-24 fok között alakul.Péntekre virradó éjszaka hidegfront érkezik esővel, záporokkal. Napközben erősen felhős, borongós időre számíthatunk, csak északon süthet ki hosszabb időszakokra a nap. Eleinte többfelé, majd egyre kevesebb helyen fordul elő csapadék. Az északnyugati szél napközben több helyen élénk, néhol erős lesz. Jelentősen visszaesik a hőmérséklet, mindössze 11-17 fok várható a legmelegebb órákban.

Szombatra a legtöbb helyen kitisztul az ég, majd napközben az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből néhol alakulhat ki kisebb zápor. Többfelé élénk, néhol erős lehet az északnyugati szél. Délután 11-16 fok valószínű.

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Fejér megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Heves megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Komárom-Esztergom megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Nógrád megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Somogy megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Jász-Nagykun-Szolnok megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Tolna megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Vas megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Veszprém megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS] Zala megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. [LAPOZAS]
OMSZ: 2021-10-20 05:18 (03:18 UTC)  [wchx]

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

2021-10-20 09:15:55 - Mindenegyben Blog