MindenegybenBlog

Pénzt kér Orbán Viktor - küldi a csekket

Sajtóközleményt adott ki szombat délután a Fidesz Sajtóosztálya, amelyet most szó szerint közölnénk:

"A miniszterelnök levélben keresi meg támogatóinkat

Hirdetés

Orbán Viktor miniszterelnök január elején levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak.

A levélben szót ejt a 2019 tavaszán következő európai parlamenti választásról, amelynek tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi magyarok ezt nem fogadhatjuk el.

Az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem számíthatunk ebben a küzdelemben, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével pénzadománnyal járulhatnak hozzá a Fidesz európai parlamenti választási kampányához".

[LAPOZAS]

Már csak az nem világos, miért van szüksége a Fidesznek a támogatók pénzére az EU-s választási kampányhoz, ha propagandára amúgy is képesek simán közel 19 milliárdot elkölteni,írja a privatbankar.hu.

A Fidesz elnöke a levélben felhívja a figyelmet: a 2019 májusában következő európai parlamenti választás tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. "Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el" - hangsúlyozza Orbán Viktor az MTI szemléje szerint.

A pártelnök megjegyzi: az ellenzék már bebizonyította, hogy ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. "Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben" - idézi a levéllel kapcsolatos, néhány napja kiadott közleményt a Magyar Idők.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz "sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit",írja a napi.hu

A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel. A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről, ez Nyugat-Európában, de főként az Amerikai Egyesült Államokban bevett gyakorlat - írja cikkében a Magyar Idők.

2019-01-04 23:59:22 - Mindenegyben Blog