x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pfff! Márki Zay Péter kiborította a bilit, elege lett!Elmondta az igazat ! EBBŐL BOTRÁNY LESZ AZ TUTI!
Mindenegyben Blog - 2022. április 27. (szerda), 15:56

Pfff! Márki Zay Péter kiborította a bilit, elege lett!Elmondta az igazat ! EBBŐL BOTRÁNY LESZ AZ TUTI! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 27

A politikust sem Dobrev Klára, sem Gyurcsány Ferenc nem hívta fel a vereség óta, ő viszont még Lázár Jánost is felkereste, sőt, Kocsis Mátétól Orbán Viktor miniszterelnök számát is elkérte.

Márki-Zay Péter: „Gyurcsány alig várta, hogy elbukjuk a választást”

„Száz százalékban Gyurcsány vagyok, nem sok marad a hullaságnak” – válaszolta Márki-Zay Péter a 24.hu-nak adott interjújában arra a kérdésre, hogy most épp hány százalékban politikai hulla. Mint az ismert, Lázár János a Fidesz Csongrád-Csanád megyei 4-es számú választókörzetet megnyerő képviselője egy korábbi beszélgetésben azt mondta: ,,A győzelemnek megvan a jutalma, a vereségnek pedig megvan az ára. Az én jutalmam az lesz, hogy dolgozhatok a hazámért. Márki-Zay vereségének pedig az lesz az ára, hogy 2022. április 3-án este tíz órára politikai hulla lesz.”

Igen, sajnos a politikai hullaságom kérdésében teljes az egyetértés Lázár János, Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc között. Sőt, ez már nem is csupán egyetértés, inkább érdekközösség: mind azt szeretné, hogy politikai hulla legyek.

Hirdetés
[ ]

– válaszolta a vasárnapi választáson egyéniben és országosan vereséget szenvedő miniszterelnök-jelölt arra a felvetésre, hogy még sok szövetségese szerint is egyetért Lázárral.

Hirdetés

Egy kérdéssel később azonban maga Márki-Zay is elismerte: ha a politikai karrier a fokmérő, akkor nem áll jól, igaz sose karrierként, megélhetésként gondolt a politikára, hanem hatni, tenni akart a közösségért, az emberekért és van egy óriási előnye: a becsülete.

Hódmezővásárhely polgármestere vagyok 2018 óta, a kezemhez egyetlen fillér sem tapad, minden tettemet a tisztesség vezeti, átláthatóak a pályázatok, adományokból, önkéntesekkel fejlődik a város. Ami, meglehet, a politikai ellenfeleim szemében politikai hullává érdemesít, én mégis a tisztességben hiszek” – fejtette ki.

A politikus azzal folytatta, hogy továbbra is végtelenül csalódott vagyok és szomorú a múlt vasárnapi választás eredményei miatt, a választás tanulsága pedig számára az, hogy egy hatékonynak tűnő logikai modellt követve ugyan mindent megtett az ellenzék a sikerért, ám mégis kudarcot vallottak, vagyis nem volt jó a modell.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés